Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért az idősebb korosztály...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az idősebb korosztály viselkedik így?

Figyelt kérdés

40-70 éves emberek forognak utánam,cuppognak.Méregetnek percekig. A fiatalok hogy hogy normálisan viselkednek?

21/L

2018. aug. 24. 10:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de érdekes környezetben élsz. Én nem tapasztaltam ilyent. SŐt inkább a fiatalabbak szoktak bámulni, mert nem tanultak meg még viselkedni.
2018. aug. 24. 10:54
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én a 20-30-as korosztályt képviselem, de nem igen tartom 100%-osan normálisnak ezt illetve nálam fiatalabb korosztályt sem. Lehet nem füttyülnek, cupppgnak meg, de sokszor meg sem mernek szolítani, inkább csak felmérnek azt max recskáznak ott ahol nem látják, persze tisztelet a kivételeknek. Szóval a mai nyámnyila férfi társadalom sem a legjobb, én mindig úgy tartottam, hogy egy férfi kezdeményezzen és mindig is így tettem, azt mi van max kapok egy negatív visszajelzést, de hát semmi sem biztos, esélyt meg kell adni. :)

Persze az általad említett korosztály viselkedését sem honorálhatja mindenki, de talán fog fel úgy, hogy egy csinos és kivánatos lány lehetsz sok férfi számára, egyfajta magabiztosságot, plusz önbizalmat adva neked. (Még akkor is ha nincs ilyesmivel problémád) Meg hát arról nem beszélve, bár igaz csunya dolog lenne, de egy ilyen adottságokkal könnyedén ki tudsz játszani pasik egy részével is.

27/F

2018. aug. 24. 11:19
 13/13 A kérdező kommentje:
7# Diszkréten is lehet nézni valakit. Nem percekig forgolódni utana,cuppogni... Épen hogy a fiatalok viselkednek normálisan. Amúgy igen,nagyrészt nyugdíjasok teszik ezt.
2018. aug. 24. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!