Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha majdnem 7 éve nem volt normális kapcsolatom nőként?
Figyelt kérdés
Mindig próbálkoztam, de legtöbbször aki engem érdekelt, őt nem érdekeltem, olyanok tetszettek és olyan illetőbe szerettem bele, akit nem érdeklek és akit nem tudok elfelejteni évek óta. Ezen kívül volt kb 2 év, amikor szándékosan nem kerestem kapcsolatot az egyetem miatt. Nagyon gáz?2018. aug. 23. 15:20
11/17 anonim válasza:
nem tudom, lehet folyadék, szilárd és plazma is
12/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ronda szerintem, aki nem ismer közelebbről, szerintem el se hinné hogy ennyi ideje nem volt kapcsolatom. Nagy igényeim sincsenek, pont hogy a gyúrós, nagyszájú, macsó,szoliba járó férfiakat kerülöm és hajtom el, akikhez inkább a plázacicák valóak és akik valószínű csak megakarnának fektetni. Ők mindig megtalálnak. Ha nem ők találnak meg, akkor a nálam sokkal fiatalabb fiúk, akikre nem mondanám hogy férfiak, hanem fiúk, vagy olyanok, akik 1 fejjel alacsonyabbak nálam, pedig nagyon magas sem vagyok. Akit nem tudok elfelejteni egy olyan férfi aki sokak szerint csúnya, de szerintem nem, és a fizetése épp hogy eléri a százezret. Ezt azért írtam le, hogy a kedves válaszadók tudják, hogy nem gazdag és jópasikra hajtok, nincs ideálom se, felőlem akármilyen fizetése lehet, ha szeretem, szeretem. Szívesen ismerkednék, ha lenne kivel, de a fent felsoroltakon kívül nem érdeklek senkit se. És ezért tartok ott, ahol tartok. Szomorú. A kérdést azért írtam ki, mert kíváncsi vagyok a véleményetekre, van-e esetleg más is ilyen helyzetben.
2018. aug. 23. 17:20
13/17 anonim válasza:
Ha a gyúrós, nagyszájú prolik találnak be mindig, akkor a stílusodból az sugározhat, hogy nem vagy egy észlény/ribis vagy. Valahogy változtass ezen.
14/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az pedig, nyáron ugyanúgy járok rövidnadrágban, miniruháim nincsenek, szoknyába se járok, semmi, tök átlagosan, de divatosan öltözködök, buta pedig nem vagyok. Ami miatt betalálnak az szerintem a fenekem, mert az elég jó, formás, ezt mindenki mondja. Nem vagyok kövér, se vékony, átlagos a testalkatom, a melleim arányosak, a fenekem viszont elég jó azt mondják még a nők is. Szerintem ezért találnak be azok a férfiak, akik csak a szexre hajtanak.
2018. aug. 23. 17:42
15/17 anonim válasza:
5-ös vagyok. Mi fogott meg abban a férfiban? Milyen magas volt kb?
16/17 A kérdező kommentje:
Tőlem talán egy 5-10 cm-el magasabb. A külseje, belsője, mindene megfogott.
2018. aug. 23. 17:56
17/17 anonim válasza:
Nem gáz.
Tuti nekem sem lesz, most tartok 3 évnél.
F35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!