Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első kapcsolatom. Van egy "hülyeségem". Fogjam be ha jót akarok? N
Túlságosan is ügyelek a higéniára. Eddig randizgattunk, most megyek majd fel hozzá.
Bibi: Amikor pettingre kerül a sor, és öves gatya van rajta, kicsatolom, és úgy állok neki a munkának az nekem túl koszos. Úgy értem azt bárhol jár fogdossa, majd otthon megfogom kezemmel, azzal megfogom neki, majd bekapom. Röviden: Ugyanaz, mintha az övet nyalnám.
Inkább kussoljak, mert kiábrándul belōlem, vagy nyugodtan szóljak, hogy elōbb vegye le, kézmosás és mehet?
Bocsi ha zavaros , ès gyerekes vagy vicces éppen, de ez nálam ilyen :/
Szeretkezés előtt alap a higiénia, úgyhogy ilyen miatt kár aggódni.
Ettől függetlenül viszont veled sincs minden rendben, hogy annyira rá vagy kattanva a témára, hogy egy övet sem vagy hajlandó kicsatolni... érdemes lenne komolyan foglalkoznod a problémáddal, ha ez tényleg ennyire részletekbe megy, mert ha a szexnél pont nem is, de az élet más területein előbb-utóbb komoly problémáid lesznek.
>Inkább kussoljak, mert kiábrándul belōlem, vagy nyugodtan szóljak, hogy elōbb vegye le, kézmosás és mehet?
Egyik sem, ez nem a megfelelő kérdés. Lépj vissza, oldd meg korábban.
>Túlságosan is ügyelek a higéniára.
Ezen változtass. Egyszerűen NE ügyelj túlságosan a higiéniára. Ügyelj rá elégséges szinten, annyi pont elég. A félelmed alaptalan és indokolatlan, lépj túl rajta és meg van oldva az egész. Nap mint nap egy csomó sokkal koszosabb dologgal érintkezel, mint az öve. És mégsem betegszel meg folyamatosan. Az, hogy valami "koszos", nem igazán jelent semmit. Van ennek a "koszosságnak" mérhető, kimutatható káros hatása? Nincs. Akkor le van tudva. Engem biztosan idegesítene, ha ilyen hülyeséggel szívatna valaki (cserébe sosem szívatnék senkit hasonló hülyeséggel).
>de ez nálam ilyen
Pont erről van szó. Nincs olyan, hogy "ez nálad ilyen". Az vagy, amit csinálsz. Csináld jól.
Amúgy meg fürödjetek meg szex előtt, aztán kész.
Ez nem gyerekes, hanem beteges, sajnos.
Képzelem, milyen spontán lehetsz. :D
Ez igen.tehat az nem zavar hogy a hugycson keresztul jon mar az elonedv is igy gyakorlatilag hugyos lesz a szad belul tetszik vagy sem, de az zavar hogy megfogod a nadragjat.
Kicsit beteg de vicces, szerintem neki is tetszeni fog :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!