Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Picit félős fiú vagyok van esélyem lányoknál?
nem vagyok magas 150 cm ciki ha sírok vagy éppen az, hogy szerelmes vagyok és elmondjam szóval nem merek annyira kezdeményezni szeretek ölelkezni meg kézen fogva járkálni egyszer sem csókolóztam és picit félek is tőle van egy pici túlsúlyom de hamarosan elkezdek fogyókúrázni eddig 0 barátnőm volt nem vagyok csúnya nem hanyagolom el magam szegények se vagyunk ha egy lánynál az számítana nem beszélek sokszor csúnyán és nem is vagyok olyan hogy együtt voltunk 2 hétig csáá. az a kérdés hogy miért nem jövök be a lányoknak? párszor "megprobáltam" csajozni de a szerelmemnek ciki vagyok szóval offoltam. fiú vagyok talán 7 leszek azért talán mert nem biztos de lehet a korom nem idevaló szeptember 2 születem az év az 2 0 0 5. az ilyen fiúk nem jönnek be a lányoknak
ha szeretnél valamit írj privátot válaszoljatok thank you
Hát ez cuki, csak kicsit összeszedetlen.
Az jutott eszembe, hogy ha egyszer gyerekem lesz, remélem az ilyen kérdéseit majd hozzám intézi, és nem ilyen helyeken teszi majd fel.
Majdnem megsajnáltalak, hogy 150 centi vagy, aztán olvasom, hogy 2005 szeptemberében születtél. Egy 12-13 éves kisfiúnak ez jó magasság, sőt sírni is lehet, ha elveszik a játékodat, vagy felhorzsolod a térdedet :D
De hogy 12 éves gyerekként miért akarsz ölelkezni, kézen fogva járkálni, meg csókolózni, az kissé magas.
Ha nem akarod ezt, akkor miért csinálod?
Lehet, hogy rossz lányoknál próbálkozol, mert vagy egyáltalán nem érdeklik még őket a fiúk, vagy csak konkrétan te nem jössz be nekik még. Ebben a korban a lányoknak általában inkább még az idősebb fiúk-fiatal férfiak jönnek be, az énekesek, színészek, a szomszéd 18 éves srác, bárki, aki már felnőttesebb és rajongani lehet érte. A mi osztályunkban például volt egy nálunk idősebb (évismétlő) srác aki magas is volt, na ő bejött nem csak a mi osztályunkban, hanem a két másik egykorú osztályban levő lánynak is.
Még az is lehetséges, hogy azért hajtottak el azok a lányok, akiknél próbálkoztál, mert megérezték, hogy nem akarod te őszintén ezt a dolgot, ki tudja...
Na lezárom ezt a kérdést mert úgy néz ki nagyon rosszul tettem fel de sebaj majd máskor jól teszem fel amúgy meg zöld kezét kaptál :D
Sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!