Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin a csajok miért olyan kíváncsiak, hogy hány barátnőm volt eddig?
szerintem azt tesztelik tudat alatt hogy mennyire tudod megtartani a beszélgetés irányítását és eleve mennyire veszed poénra,vagy alakítod flörtré.
kiadod-e csak úgy magad ellenszolgáltatás nélkül is.
Nem mindegy, hogy az utolsó szakításod tegnap volt (csak búfelejtő vagyok) vagy hosszabb ideje történt (elvileg továbbléptél). A többi meg csak kíváncsiság, amiből lehet következtetni dolgokra vagy helyesen vagy sem.
Téged nem érdekel, hogy hány pasi ment végig a csajon? Na hát valaki ezt meg is kérdezi. Ennyi
előítéletek ékes tárháza a kommentek közt.
mintha nem tudnák, hogy minden nőhöz máshogyan viszonylunk, vagy akitől kapcsolat kell van akivel pedig lefeküdni szeretnénk.
olyan közönségesnek tartom amikor egy nő saját magát általánosítja azáltal, hogy egy kalap alá veszi önmagát az eddigi csajozási szokásaimmal. annyira béna hozzáállás.
komolyan azt hiszitek, hogy valaki első randin majd elárulja ha havonta cserélgeti a nőket?
ha van egy ki esze egyszerűen nem válaszol az ilyen kérdésekre.
amúgy sem illik ilyeneket kérdezgetni első alkalomkor, tök magánügy az egész.
másrészről ők még idegenek egymásnak szóval semmi köze ezekhez a dolgokhoz.
valakit pedig megítélni a feltett faggatózásokra érkezett válaszok alapján iszonyat felszínes dolog.
Első randin ilyeneket kérdezni szerintem akkor is gáz. Ezeket az infókat az ember úgyis megtudja később is, legalábbis ha nem teljesen elzárkózó, méghozzá faggatózás nélkül.
Az pedig, hogy valaki zokniként váltogatja a nőit (pasijait), túlnyomórészt hamar lesír, ha kicsit beszélgettek és kifejti a véleményét a körülöttetek lévő világról, emberekről. Nem feltétlenül kellenek száraz adatok és indiszkrét kérdések. Ha hagyod kibontakozni a másikat, sokat elárul magáról.
A kérdező helyében úgy érezném magam ezeken az első randikon, mintha nagyítóval vizsgálnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!