Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi ez? Nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi ez? Nem tudom hova tenni?! Valakivel volt hasonló?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok 20-22 éves koromig egy cégnél dolgoztam volt ott egy srác akivel az első perctől kezdve nagyon jóban voltunk mintha már ezer éve ismertük volna egymást. Tényleg mindent meg beszeltunk egymással. Neki több kapcsolata is volt közben sose voltam féltékeny nem éreztem többet iránta azt hiszem. Nekem is lett párom elköltöztünk ő is elment külföldre dolgozni. Szoktunk még beszélgetni nagyon ritkán.

Azonban nagyon sűrűn álmodom vele méghozzá olyat hogy vagy randizunk vagy bevallja hogy szerelmes belém vagy én vallom be neki. Ilyenkor reggel mindig olyan boldogsággal ébredek fel.

Nem tudom ez mit jelenthet

2018. aug. 20. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Szereted őt legalább is vágysz a gondolatra, hogy szeret.
2018. aug. 20. 21:58
 2/5 anonim válasza:
Szerelmes vagy?!!!!!! Hallottam már olyan ról hogy akivel álmodsz, az hiányzik neked. Vagy az épp rád gondol. Szerintem gondold át hogy mit érzel iránta, vagy hogy egyáltalán akarsz e tőle vmit. Meg szerintem az se rossz ötlet ha rákérdezett az illetőre hogy mit érez irántad
2018. aug. 20. 21:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon régen beszeltunk utoljára azt hiszem karácsonykor mégis hetente legalább 1x álmodom vele mostmár kezdem azt hinni hogy tényleg érzek iránta valamit.
2018. aug. 20. 22:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem arra vagysz hogy szeressen valaki
2018. aug. 21. 04:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Keresd meg, és valahogy tudd meg tőle, hogy ő is álmodik-e veled vagy gondol-e rád. Ez megadja a választ a kérdésedre.
2018. aug. 21. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!