Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám a páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám a páromnak megmondani, hogy ne nézzen feltűnően más nőket az utcán?

Figyelt kérdés
Ott megyek mellette, és idegesít, hogy ha elmegy előttünk egy csinosabb lány kivágottabb ruhába rögtön megnézi. Mit tegyek ez ellen?
2018. aug. 20. 14:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én nem téptem a számat.

Ha számára nem volt alap, hogy mikor ott a csajom NEM fordulok meg! más nők után... nos, az ő baja.

Kivágtam a fenébe, mert

1. megalázott

2. már én éreztem magam kellemetlenül a lány helyében is, mert "úgy" megbámulta - konkrétan a "megdugnálak"-nézés és testbeszéd ment a csaj felé

Egészséges dolog, persze, én is megnézek FUTÓLAG egy helyesebb férfit, meg a párom is egy-egy csinos nőt, ezzel! nincs is probléma.

A baj akkor van, ha nyíltan végigméri és kellemetlenül-hosszan.

2018. aug. 20. 16:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi a baj ezzel?
2018. aug. 22. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!