Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor kell megmondani, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kell megmondani, hogy meghoztunk egy döntést? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Munkahelyet szeretnék váltani, ami költözéssel járna. Egyelőre csak egy önéletrajzot küldtem be, és nem tudom, hogy a páromnak erről már érdemes-e szólni, vagy ha majd már lesz kézzelfogható eredmény is. Nem élünk együtt, de ez nyilván rá is hatással lenne. Jelenleg távkapcsolatban toljuk, az új munka miatt közelebb lennék hozzá. (Ezt a döntést a váltásról egyedülállóként is ugyanígy hoztam volna meg)
2017. dec. 30. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:
En szolnek neki. Volt olyan baratnom aki dontest hozott igy hogy nem kerte ki a velemenyem, hanem csak bejelentette hogy mar megvan, nekem rosszul esett.
2017. dec. 30. 22:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Szoval ugyis szolnek, ha nem biztos az allas.
2017. dec. 30. 22:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Nyilván szólnék neki.
2017. dec. 30. 22:28
 4/7 anonim ***** válasza:

"Egyelőre csak egy önéletrajzot küldtem be"

Egy önéletrajz? Az semmi. Az állásinterjúk második köre előtt semmi értelme szólni.

2017. dec. 30. 22:49
 5/7 anonim ***** válasza:
A terv attól még terv.
2017. dec. 30. 22:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha már kapcsolatban vagy, nem ártana szólni arról is, hogy ezen töröd a fejed. De úgy látszik a tiétek nem igazi kapcsolat...
2017. dec. 30. 23:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi van ha ő is döntött, csak ő sem szólt, aztán pont elköltözöl mire ő a te városodba költözik...Milyen kapcsolat ez most komolyan?
2017. dec. 30. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!