Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezen mit nem lehet megérteni? Miért lennék emiatt hisztis?
Ha nem nyúlnék hozzá, akkor úgy néznék ki, mint egy jeti. Lehetséges, hogy az kényelmesebb és egészségesebb lenne, de a mai világban az nem elfogadott, ha egy nő szőrös. Hiába természetes, hiába normális, a legtöbb ember ezt elfogadhatatlannak és gusztustalannak tartja. Engem is zavarna, mert tudom, hogy nem szép pl. egy szőrös láb és hülyén néznék ki egy szoknyában szőrös lábakkal. Valamint tudom, hogy mások is csúnyának tartanák és ez is zavarna. Volt olyan kapcsolatom is, ami részben ezért ment tönkre, mert a srác konkrétan undorodott tőlem, amiért nem voltam mindig sima és szőrtelen.
Igen, ahogy mondod. Ha olyan helyre megyünk, ahol egyedül tudunk lenni pl. egy balatoni nyaraló, ahol a kert végében van a part vagy egy "kihalt" rész, akkor úgy fürdök (bár olyankor sem túl jó, mert szerintem a koszos víz, homok, napsütés stb. pont nem használ), mert ott nem látja senki. Viszont egy élményfürdőbe vagy egy strandra, ahol tömegnyomor van és mindenki bámul mindenkit, mozdulni sem lehet és egymás szájában napoztok, ott én biztosan nem fogok így fürdőruhában mászkálni és pancsikálni. Olyan fürdőruhát pedig nem tudok felvenni, ami minden problémás területet takarja. Valamint köszönöm a tanácsokat, de hidd el, hogy már szinte mindent próbáltam.
Sokan okoskodnak ezzel a témával kapcsolatban, ami teljesen jogos is lenne... de amíg nem látják át a problémát és nem látnak túl a 'másnap már borostás' dolgon, addig nem hiteles amit írnak.
Ha benne lenne valaki a problémában, átérezné, hogy mennyire rossz érzés ez a másnap már piros gennyes foltos bőr... és most nem arról beszélek, hogy megszólnak a tökéletes testű és bőrű emberek a strandon, mert ezt magasról lesz@rom, de roh@dtul fáj is... Szóval ne adjon tanácsot ilyenben az, aki nem szenvedi ezt mindig végig!
Viszont te is rosszul reagáltad le a dolgot azért. Higgadtan közlöd, hogy hiszen tudja mi a szitu, és te holnap már nem szeretnél emiatt menni, mert szenvedés lenne csak.
Ő megfújta a mai időpontot, hát ez van. Ha akar, menjen holnap.
A dolgok nyitja a kommunikáció. Az, hogy hogyan fejezzük ki magunkat. Szerintem ezt mindkettőtöknek gyakorolni kell még.
Ha ez neked ennyire kivitelezhetelen, akkor komoly bőrgyógyászati eset vagy.
Amúgy nagyon gáz vagy, örülj, hogy van párod.
Szerintem korrekt voltál.
Mi tegnap strandoltunk, ha vak pasim lenne eltudná olvasni a bikinivonalam, annyira foltos. Máshol szerencsére nem érint ez a probléma, ha gyakrabban járnék strandra beszereznék fürdőshortot, de így belefér pár nap pöttyösség. Hétköznapokon csak rövidre vágom lent a szőrt így nem okoz problémát a bőrirritáció.
Viszkető, levedző, minipattanásokkal én sem szívesen áznék ezermásik emberrel egy fürdővízben, hogy arról ne is beszéljünk milyen csúnyán mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!