Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezen mit nem lehet megérteni? Miért lennék emiatt
hisztis?
Figyelt kérdés
Pár napja megbeszéltük, hogy ma elmegyünk strandra. Én emiatt készültem és megborotválkoztam, ami azt jelenti, hogy a mai napon "strandképes" vagyok. Erre a párom közli velem, hogy ő ma mégsem akar menni, menjünk inkább holnap vagy holnapután. Mondtam neki, hogy az időponttal nincsen semmi bajom, akár eleve készülhettünk volna holnapra vagy bármelyik másik napra, de az, hogy én most holnap vagy holnapután nem megyek strandra az fix. A szőrtelen bőröm az egy napig tart, holnap már gusztustalanul fog kinézni (látszik a szőr is és ki is pattog, piros lesz) és én úgy nem megyek emberek közé, napra, vízbe. Erre ő közölte velem, hogy hisztis vagyok és megsértődött.
Felfújsz egy olyan problémát ami csak neked az. A barátodnak szerinted melyik a visszataszítóbb, a feleslegesnek tűnő hisztid, vagy a (számára) észrevehetetlen szőr sarjadás?!
Szerinted melyik az elviselhetetlenebb? Lehet, hogy neked ez rossz, de azért egy egészséges disztingválást te is elviselhetsz, és hiszti nélkül elmagyarázhatod neki, hogy neked ez hepped, legközelebb ha úgy van, gondoljon erre is. Ennyi. De ezt marha lazán és kedvesen!
2018. aug. 19. 13:19
12/26 anonim válasza:
Szerintem igazad van, Kérdező! Ezt nem értik azok, akiknek nem problémás a bőrük. Én is mindent próbáltam már, de nem tudom kikerülni a szőrtelenítést követő gyulladást másnak, és iszonyatosan tud fájni, pláne a napsütéstől, nem is szabad napra menni így! A párod nem tudott róla eddig, hogy ilyen problémáid vannak? Ha igen, akkor a részéről figyelmetlenség!
2018. aug. 19. 13:24
13/26 anonim válasza:
*másnap
2018. aug. 19. 13:25
14/26 A kérdező kommentje:
De. Ma leborotváltam és holnapra már látszódni fog. Pöttyös lesz, illetve egy-két helyen (pl. comb) már jócskán borostás is lesz a bőröm (mivel hófehér vagyok és fekete a szőröm, ezért minden látszik), illetve ami még ennél is feltűnőbb az az, hogy kipattog és vörös, gennyes lesz.
Egyébként én még mindig nem értem, hogy miért hisztiztem. Meg volt beszélve, hogy ma megyünk strandra és én ennek megfelelően készültem. Ma szívesen elmentem volna strandra, de ő közölte, hogy mégsem akar. Én nem hisztiztem (bár nem örültem neki, mert direkt megbeszéltük előre), csak mondtam neki, hogy én holnap vagy holnapután nem fogok vele fürödni menni, max. jövő héten.
2018. aug. 19. 13:26
15/26 A kérdező kommentje:
De, a párom is tud róla, hogy nekem ez problémás dolog és nem úgy működik, mint a reklámokban, hogy a makulátlan bőrű nőci egy perc alatt leborotválja a semmit a lábán a zuhanyzóban. Még direkt ezt is megjegyeztem neki, hogy nekem emiatt lenne fontos az időpont.
2018. aug. 19. 13:28
16/26 anonim válasza:
Akkor miert mondta hoy hisztizel? Megertes reszerol ohne? Vagy ő volt pont hisztis hangulatban?
2018. aug. 19. 13:32
17/26 anonim válasza:
Nekem is hasonló problémám van, de emiatt én biztos nem hagynám ki a strandot.
2018. aug. 19. 13:35
18/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mi baja volt. Neki egyszerű, mert semmi készülődéssel nem jár az, hogy strandra megy, szóval szerintem nem érzi ezt át annyira. Az is lehet, hogy valami nyűgje, baja volt, de akkor sem értem, hogy miért kell ezen kiakadni.
Én viszont kihagynám. Bármikor lehet strandra menni, szívesebben mennék egy másik napon.
2018. aug. 19. 13:39
19/26 anonim válasza:
Nekem csak azt magyarázd meg, hogy ha ilyen problémás a szőrtelenítés, akkor minek csinálod? Szemmel láthatóan egészségtelen, amit teszel, mégis megteszed újra és újra. Miért?
2018. aug. 19. 13:50
20/26 piroska és a farkas válasza:
De akkor mondjuk ha egy egyhetes baltoni/tengerparti nyaralásra mennétek, akkor egy nap fürdenél, a többin nem? A párod lehetett volna megértőbb egyébként így, h tud róla, h érzékeny a bőröd, az enyém is az, különösen a bikinivonalnál, viszont én emiatt nadrágos bikinit vettem, fog a rosseb ezen szenvedni, ráadásul kisgyerekeim vannak, nékik se mondhatom, h na ma nem megyünk úszni, mert anyátok szőrös.. Szóval amondó vagyok, először is válassz olyan fazont amivel a legintimebb részek szőrtelenítésére nem kényszerülsz gyakran, az egynapos borosta meg ne zavarjon, senki nem fog nagyítóval végigmenni a strandon. És a mindenféle radírozással, kenegetéssel sem hiszem, h jót teszel, nem vagyok kozmetikus, de a radírozott bőr azért akárhogy is, de irritált bőr, persze, h bedurran ha szőrteleníted. Sima, vmilyen semleges, natúr szappant és langyeleg vizet használj borotváláshoz, és utána vmi tápláló, de illat és minden felesleges dologtól mentes krémet. Pl sudocream.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!