Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te is kiábrándulnál egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te is kiábrándulnál egy ilyen férfiből? N

Figyelt kérdés
A helyszín egy kis város,egyszerű közlekedéssel,tehát semmi bonyolult dolog.Aki itt született,régóta itt él,normális hogy ismeri a környéket,mint ahogy én is.A férfi is itt él ezer éve.Ülsz mellette a kocsiban,és sokszor neked kell navigálnod,pedig régóta vezet,de az ő általa megszokott útvonalon megy mindig csak.Szóval az ominózus eset úgy történt,hogy ment egyenesen,mondtam kanyarodjon le majd balra.Eltévesztette,nem kanyarodott le,és ettől olyan idegbeteg lett,mintha valami atomtámadás történt volna.Meglepődve mondtam neki,hogy fejezze be,2 perc múlva is le tudunk kanyarodni balra,és ugyanarra az útra lyukadunk ki.De csak puffogott,kérdeztem tőle egyáltalán mi a baja most.Azt felelte,azért ideg,mert utálja ha nem tudja hova megy.És szitkozódott tovább.Szóval ha nem itt élne,talán megérteném ezt a kirohanást,de így ez nevetséges.Ja,és szinte forgalom is alig volt az úton.Meg még észrevettem párszor,hogy apró dolgokon nagyon felhúzza magát,nem szeretem ha valaki ilyen stílusú,mert mit csinál az ilyen ha valami tényleg nagy gond adódik az életben ? Kis dolgot nem tud kezelni,mit csinál egy naggyal ? Az is valahol kiábrándító,hogy nem ismeri teljesen azt a helyet,ahol él,pedig tényleg kis terület.Ilyen röghöz kötött emberrel még nem találkoztam,ez itt betette nálam a kaput.
2018. aug. 18. 15:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ki. Nem birom, ha valaki igy reagal.
2018. aug. 18. 15:21
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet van valami diszes betegsége, amiért nem megy neki a térbeli tájékozódás. Az rosszabb, hogy durván kiakad apróságokon. Ha már ez többször előfordul, akkor tényleg hagyni kellene.
2018. aug. 18. 15:27
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
Nagy a valószínűsége, hogy egy autistával akadtál össze.
2018. aug. 18. 15:30
 4/16 anonim ***** válasza:
Idegbetegnek tűnik... inkább ne ha nyugodt békés életet szeretnél élni normális társsal.
2018. aug. 18. 15:32
 5/16 anonim ***** válasza:
84%

Iszonyatosan fél a vezetéstől. Szinte retteg. Azok csinálják ezt.

az ilyen embereknek igazából nem is szabadna vezetniük, mert nagyon veszélyes így forgalomba menni. Ezért volt olyan dühös rád és ezért megy mindig ugyan azon az uton.

Nem szabadna vezetnie.

2018. aug. 18. 15:38
 6/16 anonim ***** válasza:
Ha nem képes minimális szinten sem az önuralomra az tényleg azt jelenti, hogy gond helyzetben pedig teljesen kiszámíthatatlan lesz. Mindenki más jó bűnbaknak az ilyen szemében.
2018. aug. 18. 15:39
 7/16 anonim ***** válasza:

5+Nem ábrándulnék belőle ki, de tuti, hogy elbeszélgetnék vele és átvenném tőle a kormányt ha kocsival bárhová is megyünk. Mert ez olyan, hogy az egyik aki érzi a kocsit 20 év vezetés alatt volt 2 nem saját hibás ütközése, a másiknak meg aki nem érzi a kocsit és fél 5 év alatt 4 saját hibás ütközése.

Akkor ki fog vezetni ebben az esetben? aki jobban vezet, biztosabban. Tuti hogy csak az anyósülést hagynám neki:DD ott moroghat, de addig a helyedben én uralnám a kocsit, mert akkor tuti, hogy biztosan oda ios érünk, és ami nem utolsó dolog: épségben:D

2018. aug. 18. 15:41
 8/16 anonim ***** válasza:

Ki.

Utálom az agresszív, indulatos idiótákat.

2018. aug. 18. 15:46
 9/16 HaEv ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Szerintem itt nem egy egyszerű navigációs képességi problémáról vagy röghöz kötöttségről van szó.

Mivel azt írtad, hogy neked kellett navigálnod, a címet valószínű tudta. Normális ember mellett maximum jót nevettek ezen. Nos a "férfiember" úgy van összerakva, hogy mindenképpen imponálni akar egy nőnek - bárki legyen az. Ha jól értem, ti valami kezdődő párkapcsolatszerűben vagytok.

Mivel nagy a tét, javaslatom: a következő lehetőségnél nagyon higgadtan, két-három (de tényleg nem négy) mondatban mondd el neki, hogy számodra ijesztő, hogy egy ilyen kicsi dolog miatt ekkora cirkuszt csinál, és nem szeretnél vele kettesben maradni többet, mert nem érzed biztonságban magad.

Sok oka van annak, ha egy fickó így viselkedik. Okozhatja súlyos önbizalomhiány - ez a jobb eset, de okozhatja drog is (akár szteroid) ezt az ingerlékenységet. Szerintem KERÜLD!!!!!

Szerintem mindenképpen szakemberre volna szüksége! De ezt ne említsd neki, mert esetleg elszakad a cérna és bajba kerülsz. Majd rájön magától, vagy ha van egy barátja, akkor majd az elmondja. A szüleit ezek szerint nem érdekli.

Ha ennyire nem ismered, és nincs közös ismerős, akiknél rákérdezz erre, akkor jobb, ha nem találkozol vele - amennyire lehet.

2018. aug. 18. 17:18
 10/16 A kérdező kommentje:
Tud vezetni,normálisan vezet egyéb esetben,higgadtan.Nem is a vezetéssel van a gond,ez az eset arra mutat rá,milyen ember ő valójában.Lusta,bizonytalan,nem határozott,kialakított magának egy kis életteret,csak abban érzi jól magát.1 pillanatra kilép a komfortzónájából,és vége mindennek.Így van a munkájával is,ugyanazt csinálja ezer éve.Hasonló mint egy kis falusi parasztbácsi,aki egész életében a kis falujában éli le az életét,ott is mer mindenkit,ott ismeri a boltost,nem vágyik sehová.
2018. aug. 18. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!