Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi gondolkozik úgy, hogy nem hajlandó eltartani egy nőt, tehát mindkettőjük dolgozik, de közben elvárja, hogy a nő vezesse a háztartást és nevelje a gyerekeket?
Ez az élet rendje.
Na jó, én leviszem a szemetet, boltba megyek, ebédet hozok, kutyát sétáltatok, nèha reggelit és vacsorát készítek, mosogatok férfi létemre.
Az asszony a többit. :)
peca1000
Ez a te életed rendje, másé nem. Szerencséd van, hogy kifogtál egy csicska nőt.
Értem mire gondolsz. Egyébként igaz, a férfiak 70%-a ma, Magyarországon aszerint gondolkozik, hogy a nő dolgozik, főz, mos, takarít, gyereket nevel, míg ő dolgozik, hazajön, tesped, elmegy haverozni.
Az ismerősi körömben csak ilyeneket látni. De, hogy pozitív példával is éljek: apám 60-on felüli, és bár a gyereknevelést anyára hagyta, de ő is ugyanúgy főz, takarít, mint egy nő. És mellette dolgozik, meg a kertimunkát is végzi.
Szerintem elég sok, igen, én legalábbis az ismerősi körömben SOKKAL több olyat látok, aki szerint az a fair ha mindketten dolgoznak, utána meg a nő megcsinálja a házimnkát, intézi a gyerekeket, stb, ő meg haverkázik, sörikézik, bubukázik mer' fáradt, focikázik, stb... Undorító.
És mi van azokkal, akik manapság is otthon maradnának, és állatokat gondoznának, kertészkednének, úgy sütnek-főznek hogy nem félkész alapból hanem pl házi tészta, házi kenyér, saját zöldséggel, stb? :)
Manapság is lehetséges ám ez, nem csak régen szabadott ilyeneket csinálni :)
Sőt, ha vannak gyerekek, akkor velük is lehet foglalkozni, nem csak hagyni őket nőni mint a dudvát :)
Ja, még annyit tennék hozzá, hogy egyébként nem csak így lehet felfogni :)
Egy olyan házaspárt ismerek, ahol a férfi tartja el a nőt hosszútávon, ott a férfi úgy fogja fel, hogy ő keres eleget ahhoz, hogy jó színvonalon megéljenek, szóval anyagilag nincsenek rászorulva, így ebben a helyzetben meg többet ér neki az, hogy mikor hétköznap hazaér, illetve hétvégén csak lazítaniuk kell, vagy azt tenni amihez kedvük van, nem még akkor kell nekiugrani a dzsuvát vakarni otthon, ideoda rohangálni ügyet intézni, kertészkedni, stb, hanem ezek kész vannak addigra, sokkal több időt tudnak egymással tölteni, így pl megtehetik, hogy minden hétvégén eljárnak kirándulni, esténként csak úgy ülnek a fenekükön egy palack bor társaságában és beszélgetnek, stb, ami jobban esik neki az egész napos/hetes gürizés után, mintha még mehetne takarítani, vagy még ha ő le is ülne tévézni, de a feleségével nem tudna időt tölteni mert ő meg takarít...
Tudod van, akinek fontosabb az együtt töltött idő, mint az, hogy 2 kupaccal több pénz legyen, amit úgy meg nem lenne idő elkölteni.
Látszik is rajtuk egyébként, 30+ éve házasok, és sokszor olyanok mint a turbékoló kamaszok, érezhető a közös programok hatása :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!