Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok jóképű és izmos sem, akkor csak ronda barátnőm lehet?
Jó a párom munkahelyén főleg férfiak vannak, kb 20-an dolgoznak ott, kb 150-t keresnek és mindegyik házas, van barátnője, az egyiknek most lett gyereke. Mindegyik átlagos kinézetű, apu testű 30-40 közti pasas.
Az én melóhelyemen van 3 portás, mindnek csak 8 általános van, de értelmesen, tájékozottak, jófejek. Minimálbért keresnek, az egyik házas, egyiknek komoly barátnője van, a harmadik meg váltogatja a csajokat. Teljesen átlagosak.
Egy ilyen rinyagép sincs a valóságban, csak itt a gyakorin.
Miért kell előadni hogy minden nő a pénzre megy ??? Annyira bosszant ez az általánosítás ..
akkor én js adjam elő hogy minden férfi lusta őszönleny akit ki kell szolgálni mint a csecsemőket mert nem hajlandó magára főzni mosni takarítani ??
Én is általánosoitsak ?
Mi van ha többet keresek mint egy férfi nemsokára? Hmm? Akkor is pénzre megyek? Persze úgy se vállalnám be a férfinak az egész fizetésem csak a felet a maradékot félre raknam a számlámon hogy legyen saját pénzem
N24
Am kérdező lehet szép baratnod nem a pénzen múlik
Legyél nyitott , spontán , kaland vagyo , stb
N24
Mindenkinek más a szép, más a ronda. De egy nagyon fontos dolgot nem szabad elfelejteni: semmire nem mész egy gyönyörű nővel, ha bunkó, buta vagy mindkettő stb stb -illetve de, szexre jó lehet-
Rengeteg aranyos, életrevaló nő van, akik valakinek nem tetszenek, valakinek meg igen..
Viszont bárkivel akarsz összejönni, -ahogy már valaki írta- ne valami ló nincs, jó a szamár is effekt legyen. Minden emberben vannak jó és rosszabb dolgok, ne csak a külső alapján keress.
Sajnálom, de már nem tudok hinni a tündérmesékben, nekem semmi pozitív élményem nincs a nőkkel kapcsolatban.
Érdekes módon, ha vásárolok egy boltban vagy szolgáltatást veszek igénybe, a férfiakkal normálisan el lehet beszélgetni, segítőkészek, kedvesek, a nők meg úgy néznek rám, mint a leprásra, undorral a fejükön, vissza sem köszönnek, siettetnek, bármit csinálok, az úgy nem jó. Az egyetemi ismerőseim közül a fiúk akkor is rám köszöntek az utcán, ha előtte csak néhány szót váltottunk valahol. A nők meg úgy tettek, mintha nem is ismernének, amikor minden héten ugyanazon az órán ültünk és beszéltünk is párszor (többnyire kényszerből). A férfiak azt is megköszönik, ha ismeretlenként segítek nekik, pl cipekednek és kinyitom az ajtót vagy elengedem őket a járdán is biciklivel. A nőktől soha semmi köszönet, mennek tovább kaján vigyorral vagy egyenesen tolnak el az útból, amikor mondjuk én közlekedek szabályosan...
És ezt mind azért van, mert nem születtem jóképűnek. A jóképű haverjaimnak előre köszönnek a csajok, mindenben segítenek nekik, ajnározzák őket.
Miért van az, hogy a hozzád hasonló férfiak elvárják, hogy a nők adjanak le az igényeikből, hogy nekik ne kelljen semmit tenni azért, hogy vonzóak legyenek a nők számára, míg ti nem vagytok hajlandóak ránézni sem az átlagos lányokra?
Nem jár kitüntetés azért, mert farkad van, cdak mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!