Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hely ahol megmondják mennyire vagyok jóképű? El nem tudom dönteni.
Ez egy olyan hely, ha privátban küldesz képet, én el tudom dönteni :D
Ha tudsz angolul, akkor pedig Redditen a r/rateme
Az itteni megmondóemberek biztos megmondják :D
Én is szívesen megmondom.
Ez egy elég érdekes oldal:
Persze a leghitelesebb, ha Tinderre regisztrálsz és a megjegyzésben megadod a magasságodat, feltöltesz egy szelfit és egy egész alakos képet a haverjaiddal (amin látszik, hogy sportos álomtestű pasi vagy és egyben társasági ember). Ha az első héten kapsz min. 10 match-et átlag feletti csajoktól, akik közül legalább 3-at el tudsz hívni randizni, akkor valószínűleg elég jó pasi vagy. Persze ez nem egy kőbevésett szám, csak most szemléltetésként írtam, de kb. ezt a mércét egy jóképű pasi meg szokta ütni. És azért írtam az egyéb részleteket, mert a jóképűség a csajok szemében nem csak az arcra korlátozódik. Jóképű=helyes arcú, magas, sportos és jófej személyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!