Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, akik nem tudnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik nem tudnak főzni, ti mikor mondtátok meg a párotoknak hogy nem tudtok főzni?

Figyelt kérdés
2018. aug. 16. 13:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sosem lett így kimondva, hogy "drágám be kell vallanom, hogy nem tudok főzni". Elejétől fogva tudta, hogy nem vagyok konyhatündér, egy-egy egyszerű dolgot meg tudok csinálni. Rá is ez jellemző egyébként. Ebben az a jó, hogy közösen bénázunk és tanulunk akárhányszor nekiállunk valaminek. :)
2018. aug. 16. 13:55
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

Mindenki tud főzni. Csak keresel egy receptet az interneten, és lépésről-lépésre végig csinálod, amit ott írnak.

Nekem sincs érzékem a sütéshez, főzéshez, recept alapján mégis bármit megcsinálok. Igaz, először szinte semmi sem sikerült jól, de gyakorlás teszi a mestert.

2018. aug. 16. 13:55
 3/10 anonim ***** válasza:
81%

Mit kell "tudni" a főzésen? Fogod a receptet és csinálod ami oda van írva.

(Eddig mindig 0%-ot kaptam csak erre a kérdésemre... amivel semmi bajom, de valaki mellékeljen már mellé magyarázatot is, mert ez a kérdés engem TÉNYLEG érdekel, de választ nem kapok rá soha :D )

2018. aug. 16. 14:06
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
Aki azt mondja, hogy ő nem tud főzni, az csak egyszerűen lusta vagy pedig mások megcsinálják helyette és nincs rákényszerülve, hogy magára főzzön, mint pl én.
2018. aug. 16. 14:27
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Én kijelentettem az elején, hogy nem igazán tudok főzni. Aztán kiderült, hogy mégis. Igaza van a többieknek, mindenki tud főzni, legfeljebb nem akar. A férjem 38 éves koráig egyáltalán semmit nem főzött. Aztán elutaztam egy hónapra, és mire hazajöttem már ugyanolyan jól főzött, mint én.
2018. aug. 16. 14:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A fiúk mikor mondják meg, hogy nem tudnak főzni?

Társat keresel vagy szakácsnőt?

2018. aug. 16. 14:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem az exem a kapcsolat elején megmondta.

Aztán 5 év alatt szépen megtanult, pedig nem én presszionáltam.

2018. aug. 16. 15:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellett elmondani, mert nem várta el, hogy tudjak, de amúgy is elég hamar kiderült. Szerencsére nincs ebből probléma, mert az internet tele van receptekkel és főzős videókkal, valamint a barátom is tud valamennyire főzni. Éhenhalni biztos nem fogunk.
2018. aug. 16. 17:05
 9/10 anonim ***** válasza:

A nem szoktam főzni nem egyenlő azzal, hogy nem tudok főzni. Ezt az összes exem tudta, már az elejétől kezdve. Ha szükséges vagy kedvem szottyan recept alapján könnyen boldogulok. Nem olyan nagy dolog; szerintem mindenki tud főzni aki képes értőolvasásra és nincs figyelemzavara.

Na meg nem a hiperszuper 40 lépéses receptekkel kell kezdeni :)

2018. aug. 17. 02:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Miért mondtam volna meg neki?

Van szakácskönyv és érzékem is a főzéshez, mert gyakorlatilag egyik napról a másikra lettem alig főzős nőből (otthon csak mostohaanyám mehetett a konyhába) hobbiszakács :)

2018. aug. 17. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!