Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik nem tudnak főzni, ti mikor mondtátok meg a párotoknak hogy nem tudtok főzni?
Mindenki tud főzni. Csak keresel egy receptet az interneten, és lépésről-lépésre végig csinálod, amit ott írnak.
Nekem sincs érzékem a sütéshez, főzéshez, recept alapján mégis bármit megcsinálok. Igaz, először szinte semmi sem sikerült jól, de gyakorlás teszi a mestert.
Mit kell "tudni" a főzésen? Fogod a receptet és csinálod ami oda van írva.
(Eddig mindig 0%-ot kaptam csak erre a kérdésemre... amivel semmi bajom, de valaki mellékeljen már mellé magyarázatot is, mert ez a kérdés engem TÉNYLEG érdekel, de választ nem kapok rá soha :D )
A fiúk mikor mondják meg, hogy nem tudnak főzni?
Társat keresel vagy szakácsnőt?
Nekem az exem a kapcsolat elején megmondta.
Aztán 5 év alatt szépen megtanult, pedig nem én presszionáltam.
A nem szoktam főzni nem egyenlő azzal, hogy nem tudok főzni. Ezt az összes exem tudta, már az elejétől kezdve. Ha szükséges vagy kedvem szottyan recept alapján könnyen boldogulok. Nem olyan nagy dolog; szerintem mindenki tud főzni aki képes értőolvasásra és nincs figyelemzavara.
Na meg nem a hiperszuper 40 lépéses receptekkel kell kezdeni :)
Miért mondtam volna meg neki?
Van szakácskönyv és érzékem is a főzéshez, mert gyakorlatilag egyik napról a másikra lettem alig főzős nőből (otthon csak mostohaanyám mehetett a konyhába) hobbiszakács :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!