Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlreagálom, hogy kiakadtam ezen?
Szeritnem az volt baromság, hogy "randifélére", találkozóra vitted magaddal a barátnődet. De arról ő sem feltétlen tehet, ha nem jössz be neki úgy.
Szóval felesleges rá haragúdni. Vagy ennyi erővel, én aki 30 éves/F létemre nem kellek egy nőnek se, most szidjam végig az összeset, hogy mennyire utállak titeket? :D
Annak semmi értelme nem lenne. Amúgy sem haragszom senkire.
Megerdemle. Most a noi hiusagod kozbeszolt. A baratnod jobb csaj bensore es kulsore is.
Ennyi. Ez van. Fejlodj, hkgy elerd az o szellemi szintjet. Es edz, hogy jobban nez ki mint o. (Nem kell a sallangos szokasosnduma, “de hat en vekonyabb, szebb, csinosabb vagyok” a tenyek, magukert beszelnek.
Lekoptattad a srácot, majd rátettél egy lapáttal azzal, hogy mást vittél plusz 1-nek a közös találkára. Teljesen igaza van, hogy nem kér a játszmázásodból.
Haverom volt hasonló szituban, csak ő futott a kis csitri után. Már lassan ott tartottam felképelem, hogy térjen észhez.
Kiakadhatsz rajta, te dolgod, máskor több eszed lesz.
Pont ahogy írják mások is. Egy harmadikat vinni egy előre megbeszélt közös randiféle találkára pont azt jelzi a másik félnek, hogy nem akarsz vele egyedül maradni és így esélyét sem adni valamifajta közeledésnek. Ezt ő felfogta és tiszteletben tartotta. Közben meg megtetszett neki a másik csaj aki lehet tényleg valamiért jobban bejött neki mint Te, főleg úgy, hogy Te gyakorlatilag elzárkóztál tőle. Ráadásul a srác abban is egyenes volt, hogy megmondta nem jösz be neki. Bár ezt mondhatta bosszúból is, ezt így külsőleg nehéz megállapítani.
Itt Te hibáztál bár akkor lehet így láttad jónak. Ez van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!