Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők romantika, gyengédség, testiség iránti vágya, és azok megélésének módja miként változik az életkor előre haladtával?
A negatív véleményekről pár szót.
Én mostanság ismerkedtem meg a youtube-on GUNAGRIHA-val.
Ő egy spirituális és meditációval foglalkozó ember.
Nekem nagyon bejönnek a tanításai és a személyisége is.
Nos az egyik fő mondanivalója, hogy ha reagálunk a minket ért negatív "támadásokra" illetve észrevesszük és megkritizáljuk MÁSOKBAN a ROSSZAT, azzal a rosszat nem befolyásoljuk.
Pld.: Attól, hogy megkritizálod a bunkót, hogy: - hát te milyen egy bunkó vagy.... attól a másik nem változik semennyit sem.
S ha minket mocskolnak, akkor az arra való reagálással csak a bennünk lévő rossz érzéseket szítjuk magasabb hőfokra.
A rosszra való reagálással egyetlen egy dolgot érünk el, annyit, hogy felhergeljük saját magunkat, no esetleg még annyit, hogy egy parttalan és kölcsönös átkozódás indul el :)))
TOVÁBBÁ: Ha saját magunkat felidegesítjük, bennünk rossz érzések, gondolatok, érzelmek keletkeznek, s olyan negatív élettani folyamatok indúlnak meg emiatt a szervezetünkben, amelyek egyértelműen ÁRTANAK NEKÜNK.
Így már csak puszta ÖNZÉSBŐL is sokkal jobb, ha nem reagálunk a negatív kommentekre.
Ne vegyük fel a minket ért támadásokat és azokra ne reagáljuk negatívan.
SŐT:
KÍVÁNJUNK JÓT A MINKET TÁMADÓ EMBEREKNEK.
Ugyan is, ha te jót kívánsz annak, aki téged támad, akkor a rossz érzések, érzelmek már nem ébrednek fel benned.
PRÓBÁLD KI :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!