Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért nem képesek elfogadni, hogy vannak olyan emberek akiknek nincsen szükségük párkapcsolatra ill társra?
?
Miért ne írhatna ki? Az én barátaim is értetlenek ezzel kapcsolatban, és a huszadik megjegyzést kapom arra, hogy más ilyen külsővel nem lenne egyedül én hibám hogy egésznap egyedül vagyok. Egy idő után beleun az ember a magyarázkodásba és megkérdőjelezi hogy miért nem próbálják megérteni az emberek hogy nem mindenki szeretne párkapcsolatban lenni.
Jönnek a hülyeségeikkel hogy az ember társas lény, meg hogy a nő kiegészítene stb. Kár hogy én önmagamban is egész vagyok és nincs szükségem bárki másra :D
Attól még kiírhat valaki egy ilyen kérdést, hogy nem akar párkapcsolatot. Egyszerűen értetlenül áll a világgal szemben, ami teljesen jogos. Tény hogy értelmetlen, mert nem fog megoldani semmit, de attól még joga van hozzá.
21F voltam
Mert nem a megszokott kötelező elvárt társadalmi norma szerint elsz
Nem állsz be a társadalom álltál elvárt kötelező sorba
Ezért nem fogadjak el
Ahogy azt sem ha egy nő /férfi nem akar gyereket , vagy házasságot
Ha nem felel meg az ember a társadalom álltál elvárt íratlan szabályoknak akkor sz@r
Jönnek az elcsépelt dumalkkal
Én úgy elem az életem ahogy szeretném , nem a társadalom elvárásai szerint
Egyedülálló vagyok lassan két éve
Meg mindig nem érzem úgy hogy szeretnek kapcsolatot
Nem tudom meddig fog ez tartani de nekem jelenleg így jó
Plusz ami a társadalom szemében nem jó saját nememhez vonzodom plusz nem akarok gyereket
N24
Nem itt, de ezt a választ írta egy olyan ember, akiről a kérdés szól:
"Mindenki a saját életéből indul ki, és ezért nehéz megértenünk a más helyzetben élőket."
Kiragadtam a mondatot, de egyértelmű, hogy van, aki nehezebben éli magát bele mások helyzetébe.
fogalmam sincs..már csak jót nevetek egy-egy ilyen sanda megjegyzesen :)
haverok közül csomó megnősült, legtöbbnél pár év aztán le fele akarnak beszélni a dologról..
nyilván én is belekeveredhetek majd egy lány hálójába, de eddig nem bánom, hogy foglalkozhattam magammal..
25f
Nem kell attól még együtt élni a másikkal, ha valakinek kapcsolata van, így is lehet egyedül.
Csak azt is figyelembe kell venni a tudatos szingliknek, hogy egy idő után tényleg egyedül maradnak.
A baráti találkozók is megszűnnek egy idő után, mert mindenkinek családja lesz, a rokonok is kerülik azokat, akik szándékosan egyedül vannak, mert defektesnek tartják, és inkább kerülik.
Marad a munkahely, ha csak nem vállalkozóként dolgozol.
Nekem furcsa lenne, ha nem tudnék kihez szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!