Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokan miért nem képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért nem képesek elfogadni, hogy vannak olyan emberek akiknek nincsen szükségük párkapcsolatra ill társra?

Figyelt kérdés

2018. aug. 13. 19:18
1 2
 1/12 próbálokkedveslenni ***** válasza:
10%
Ha annyira nem érdekel téged a téma, akkor miért kérdezel róla?
 2/12 anonim ***** válasza:
45%
Én elfogadom. Csak akinek tényleg nincs szüksége, az nem is ír ki róla kérdést sem.
 3/12 anonim ***** válasza:
25%
#2 +1
2018. aug. 13. 19:19
 4/12 anonim ***** válasza:
85%

?

Miért ne írhatna ki? Az én barátaim is értetlenek ezzel kapcsolatban, és a huszadik megjegyzést kapom arra, hogy más ilyen külsővel nem lenne egyedül én hibám hogy egésznap egyedül vagyok. Egy idő után beleun az ember a magyarázkodásba és megkérdőjelezi hogy miért nem próbálják megérteni az emberek hogy nem mindenki szeretne párkapcsolatban lenni.

Jönnek a hülyeségeikkel hogy az ember társas lény, meg hogy a nő kiegészítene stb. Kár hogy én önmagamban is egész vagyok és nincs szükségem bárki másra :D

Attól még kiírhat valaki egy ilyen kérdést, hogy nem akar párkapcsolatot. Egyszerűen értetlenül áll a világgal szemben, ami teljesen jogos. Tény hogy értelmetlen, mert nem fog megoldani semmit, de attól még joga van hozzá.

21F voltam

2018. aug. 13. 19:23
 5/12 anonim ***** válasza:
68%

Mert nem a megszokott kötelező elvárt társadalmi norma szerint elsz

Nem állsz be a társadalom álltál elvárt kötelező sorba

Ezért nem fogadjak el

Ahogy azt sem ha egy nő /férfi nem akar gyereket , vagy házasságot

Ha nem felel meg az ember a társadalom álltál elvárt íratlan szabályoknak akkor sz@r

Jönnek az elcsépelt dumalkkal

Én úgy elem az életem ahogy szeretném , nem a társadalom elvárásai szerint

Egyedülálló vagyok lassan két éve

Meg mindig nem érzem úgy hogy szeretnek kapcsolatot

Nem tudom meddig fog ez tartani de nekem jelenleg így jó

Plusz ami a társadalom szemében nem jó saját nememhez vonzodom plusz nem akarok gyereket

N24

2018. aug. 13. 19:24
 6/12 Lazy Lover ***** válasza:
45%
mert kretének......
2018. aug. 13. 19:41
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem itt, de ezt a választ írta egy olyan ember, akiről a kérdés szól:

"Mindenki a saját életéből indul ki, és ezért nehéz megértenünk a más helyzetben élőket."

Kiragadtam a mondatot, de egyértelmű, hogy van, aki nehezebben éli magát bele mások helyzetébe.

2018. aug. 13. 19:57
 8/12 anonim ***** válasza:

fogalmam sincs..már csak jót nevetek egy-egy ilyen sanda megjegyzesen :)

haverok közül csomó megnősült, legtöbbnél pár év aztán le fele akarnak beszélni a dologról..

nyilván én is belekeveredhetek majd egy lány hálójába, de eddig nem bánom, hogy foglalkozhattam magammal..

25f

2018. aug. 13. 20:05
 9/12 anonim ***** válasza:
74%
Én mondjuk azt nem értem, hogy ha ekkora értékrendbeli különbség van a kérdező és az el nem fogadók között, akkor miért nem rugdossa ki ez utóbbiakat az életéből a francba? Ha meg a szülő ennyire síkhülye, akkor egy alapos beszélgetés vele, ha pedig nem érti meg, hogy a csemetéjének nem a párosodás + családalapítás jelenti a boldogságot, hanem hajtja továbbra is a magáét, akkor meg ritkítani a találkozókat.
2018. aug. 13. 20:41
 10/12 peca1000 ***** válasza:
0%

Nem kell attól még együtt élni a másikkal, ha valakinek kapcsolata van, így is lehet egyedül.

Csak azt is figyelembe kell venni a tudatos szingliknek, hogy egy idő után tényleg egyedül maradnak.

A baráti találkozók is megszűnnek egy idő után, mert mindenkinek családja lesz, a rokonok is kerülik azokat, akik szándékosan egyedül vannak, mert defektesnek tartják, és inkább kerülik.

Marad a munkahely, ha csak nem vállalkozóként dolgozol.

Nekem furcsa lenne, ha nem tudnék kihez szólni.

2018. aug. 13. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!