Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek számít a 84-és mell méret? Nagy vagy közepes?
# 9
Mi ebben a támadás? Manapság már mindent támadásnak ítélnek, ha valakinek nem azt mondják, amit hallani szeretne? Nem támadásból mondom, de én sem értem, hogy ez miért szempont "Felnőtt párkapcsolatok" kategóriában.
Ezek az én méreteim:D
Egészen kicsinek látszik a mellem, mert a hátkörfogatom szélesebb. Hirtelen szélesedik a hátam a derekamhoz képest, így ennek a méretnek a nagyrésze nem cici sajnos.
Gondolom, akinek ugyanennyi a mellbősége viszont szép keskeny vonala hátban is(keskeny vállakkal), annak inkább a cici teszi ki a 84 nagy részét.
Szóval ennyiből nem lehet megmondani azt, hogy a számhoz milyen cickó jár.
Ahogy egy 100as mellbőségű csaj is lehet dundi apró mellekkel, vagy karcsú hatalmas kannákkal.
Ez csak a kosárral együtt ad infót az alakról. Logikusan minél nagyobb kosár kell, annál kisebb a háta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!