Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek jelentenek valamit?
Figyelt kérdés
Szembejön velem az utcán vadidegen lány és rám köszön szia. Mit jelent?
Párszor volt már ilyen.
Volt már olyan is, hogy megyek a végállomásra és integet és köszön nekem egy idegen lány. Miért?
Sose szoktam hátranézni mikkor köszönnek.
És ő miért köszönt nekem szintén idegen, 2x láttam, van barátja? 2 hete köszönt először.
Vagy ilyenkor hátra kellene néznem?
Azt várja hátra nézek?
2018. aug. 11. 21:15
1/5 anonim válasza:
Talán azt hiszik, hogy egy érett szingli férfi vagy, aki nem fél a lányoktól, de sajnos tévedtek, mert csak egy gyáva nyuszi vagy.
Talán azt jelenti, hogy 1. köszönj vissza illendőségből 2. tetszettél nekik
2/5 anonim válasza:
Azt hitte ismer valahonnan mondjunk.
3/5 A kérdező kommentje:
Visszaköszöntem helló.
Akkor miért lennék gyáva nyuszi?
2018. aug. 11. 21:54
4/5 A kérdező kommentje:
Csak nem néztem hátra, hogy ő visszanéz e rám.
2018. aug. 11. 21:57
5/5 A kérdező kommentje:
Nézte az ujjamat is mert akkor rajta volt a sín.
2018. aug. 11. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!