Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szelíd, nőies nők (akiknek nem kell elmagyarázni mit jelentenek ezek) hol vannak?
Nem tudom elviselni mikor vki folyton bizonyítani akarja, hogy ő igazából csak nőnek született de inkább férfi akar lenni..
Vagy mikor érzed rajt, hogy folyton betart neked pedig nem is korlátoztad..
Ergo mikor nem fogja, hogy te nem az átlag hozzáállás vagy..
Egy nő igenis legyen gyengéd, komolytalan, cserfes, gyermeki..
Egy nő legyen komolytalan, cserfes, gyermeki? Te lányt keresel, nem nőt.
Egy nő legyen megbízható, gondoskodó, szeretetteli, melegszívű, támogató, határozott.
Az egész kérdéseddel egyetlen apró baj van, ez:
"Egy nő igenis legyen gyengéd, komolytalan, cserfes, gyermeki."
Helyesen ez úgy kezdődne, hogy "a nő, akit keresek, legyen...."
Azért mert neked van egy ideálod, nem kell minden nőnek olyannak lennie. Egy nőnek elég, ha olyan.
A szavakon lovagoltok, holott mindannyian egyre vágytok, arra a nőre, akire tényleg vágytok. Szeressen és ti i szeressétek őt.
Lehet itt vitatkozni kinek mi mit jelent, teljesen mindegy hogy ezért a másik hülye e vagy sem. A fő, hogy szerelem kell. ;)
Harmadik vagyok.
Milyen egy gyermek? Őszinte, nyitott, kíváncsi, tiszta szívű, romlatlan lelkű.
A gyengébbek kedvéért.
A gyermeki és a gyerekes nagyon nem ugyanazt jelentik.
Nőként is azt mondom, hogy egy nő tényleg legyen gyengéd, cserfes, gyermeki. Sőt, ne csak egy nő. Milyen jó is lenne a világ, ha sokkal több ember lenne ilyen.
Én inkább a "komolytalan" részét nem értem. Amennyiben ez a humorérzéket próbálja jelenteni, rendben van, bár nem hiszem, hogy arra gondolt a költő :D
"Milyen egy gyermek? Őszinte, nyitott, kíváncsi, tiszta szívű, romlatlan lelkű."
Láttál te már gyereket? :'D Hazudnak mint a vízfolyás, akármilyen kisállatot sikerül elkapniuk azt kínozzák, egymást is verik, csúfolják, kiközösítik...
Kivétel persze van, de elég sok gyerek egyszerűen gonosz, akaratos, hisztis, túlérzékeny, számító, hazug. Én inkább távol akarnék maradni az ilyen emberektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!