Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szelíd, nőies nők (akiknek nem kell elmagyarázni mit jelentenek ezek) hol vannak?
Nem tudom elviselni mikor vki folyton bizonyítani akarja, hogy ő igazából csak nőnek született de inkább férfi akar lenni..
Vagy mikor érzed rajt, hogy folyton betart neked pedig nem is korlátoztad..
Ergo mikor nem fogja, hogy te nem az átlag hozzáállás vagy..
Egy nő igenis legyen gyengéd, komolytalan, cserfes, gyermeki..
Szerintem alapvetően az a baj, ha valaki gyermeki, tiszta, romlatnak akárkit akar maga mellé.
Egy nő igenis éljen át sokmindent, legyen teljes értékű felnőtt a saját éllettapasztalatával és tudásával, az ebből adódó sérelmekkel, örömökkel és tanulságokkal együtt..
Mit kell csinálni egy őszinte, tiszta, romlatlan, csapongó, tapasztalatlan gyerekkel? Vezetni és tanítani.
Ki akarja ezt csinálni a párjával? Valami.. hát ne is mondjam mi, mindenki tudja, milyen ember bukik az ártatlan tapasztalatlan lánykákra.
Egy férfi olyan nőt keres, aki egyenrangú társa mindenben.
A gyengébbek kedvéért..talán ez rávilágít az én ízlésem előnyeire..persze ez sem teljes leírás
Arany János
Oh! Ne nézz rám…
Oh! ne nézz rám oly sötéten
Pályatársa életemnek,
Mint midőn az őszi-felleg
Húzza árnyékát a réten;
Nézz szelíden, nézz mosolygva:
Férfié az élet gondja.
Bárha csügged hív barátod,
Nincs enyelgő tréfa nyelvén,
S a kemény sors vésze kelvén
Arcom elborulni látod:
A te szíved ez ne nyomja:
Férfié az élet gondja.
Dörgve hull a nagy zuhatag,
Szirthez illik rémes árnyék;
De szelíd a rónatájék,
Zengve lejt a völgyi patak,
Mely a zöld virányt befolyja:
Férfié az élet gondja.
Hát ne nézz rám oly sötéten;
Zúgjanak bár künn a vészek,
Csak ez a kis enyhe fészek
Ez maradjon mindig épen:
Szívem a bajt könnyen hordja:
Férfié az élet gondja.
Akkor a párodnak nem kell dolgoznia, meggyógyítod/megvéded a szeretteit, ő se lesz soha beteg, sőt, a múltbéli problémáit is törlöd, mert a nő gondtalan? Vagy ezt hogy képzeled el?
Bezony az élet gondokkal jár, akár nő, akár férfi az illető. Persze ezeket lehet optimistán kezelni, de attól még léteznek, és kell velük valamit kezdeni.
Komolytalan emberrel ráadásul nem lehet hosszútávon tervezni..
Nem teljesen értem, hogy te hogy gondolod ezt.
Én a párommal szeretek bolondozni, gyengéd lenni, szeretni, és gondtalannak lenni, alapvetően ilyen a természetem, de ez nem megy mindig. Ha a fejem tetejére állok, akkor is lesznek nehézségeim a munkahelyen, elveszíthetem a szeretteimet, lehet gyógyíthatatlan halálos beteg, vagy családon belüli erőszak a rokonságomban (és most csak a leghirtelenebb példákat írtam, amik az én életemben jelenleg valóságosak)... Ezeket nem lehet kivédeni, és állandóan happynek lenni. (És ha ezek után a párom olyat böfögne reakcióként, hogy "Férfié az élet gondja", akkor lehet, hogy kijönnék sodromból, pedig igen béketűrő embernek tartom magam.)
Ugye tudod, hogy irreális dolog, amit vársz?
nektek miért rossz hogy nekem ez tetszik?
olyan vérnyomásértékeket produkáltok, hogy öröm nézni..de miert?
a komolytalan helyett pajkost akartam írni de épp nem ugrott be..
tehát épeszű de szinte mindig kapható a mosolyra
jaajj meddig magyarázzam?
Maga a kérdés sokat elmond a föltevőjéről.
Egyébként régen valóban voltak ilyen nők, egészen addig, amíg el nem indult a kötelező közoktatás. A kérdező lényegében egy pincsibe oltott önkéntes szexrabszolgát akar.
kicsit azért messzire mentél..
de hamarosan törlik is..
Kedves kérdező, #16
Válaszolnál, kérlek, a kérdéseimre?
Nekem például abszolút nem rossz, hogy neked ez tetszik (egészen konkrétan 0 hatással van az életemre, hogy neked milyen nő kell), csak komolyan nem értem, hogy ezt hogy gondolod.
(#15 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!