Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek is igazságtalan az, hogyha a fiúnak feláll az látszik, míg ha a lány kerül olyan állapotba semmi sem látszik?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem ezt mert érdekel hogy a másik nemnek egyáltalán vannak-e ilyen problémái.
kort írjatok léci.
18/F
2010. jún. 20. 16:29
12/14 anonim válasza:
Igazságtalan. De képzeld el, ha nem így lenne. Nálad sem látszana semmi. Akkor lennél bajban.
13/14 anonim válasza:
Szerintem életünk során nekünk több "rossz" jut.
Nektek látjuk ha feláll...Mi meg...Sok nő szenved havonta a mensi miatt,mi szülünk...
Szerintem ebben semmi igazságtalanság nincs:)
Ezt dobta a gép:P
15/L
14/14 anonim válasza:
Szerintem nem igazságtalan... Én legalábbis nem tartom annak... Sőt, nagyon is szeretem, amikor meglátszik, hogy kíván és akar... :P Persze, ha azt akarom, hogy tudja, hogy én is kívánom, nyilván a tudtára hozom valamilyen módon. Mondjuk, itt van egy kicsi előnyünk, mert a fiúknál nem lehet csak akkor felvállalni a dolgot, ha akarjátok... :D Ez van, törődjetek bele. Ha nagyon zavar, vágd le. Mást nagyon nem tudsz tenni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!