Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire számíthatnak az életben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számíthatnak az életben a Neville Longbottom típusú srácok?

Figyelt kérdés
2018. aug. 10. 22:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%

[link]

Élőben úgy nézem erre.

32/f

2018. aug. 11. 00:19
 12/17 anonim ***** válasza:

Jó, de most a kérdés szerintem a Neville KARAKTERRE vonatkozik, nem a színészre.

2018. aug. 11. 00:26
 13/17 anonim ***** válasza:
79%

nekem volt egy ilyen haverom.

14 éves koráig egy igazi űzött vadként élt.

terrorizálták,piszkálták,egy félénk ropi volt.

aztán elkezdett kondizni,annyira belejött,hogy szteroidokat is szedett és lett 190/100 kiló.

aztán így sem lett a lányok kedvence mert morcos és frusztrált volt ilyen megjelenéssel meg már féltek is tőle sokan,ez viszont meg bejött több felnőtt nőnek is.

és csak kamilláztunk,hogy 18 évesen viszi haza az ilyen 28-30 éves jó nőket,meg a csaj bmw-vel hozza viszi.

2018. aug. 11. 00:41
 14/17 A kérdező kommentje:

Szerintem a Mézga Géza karakter hűen hozza a valóságot. Az ilyen fazonoknak tényleg olyan Paula típusú feleségük van (külsőre-belsőre egyaránt) kb. hasonló élerszínvonalon élnek, és simán lehet két gyereke.

Visszatérve Neville-re: szerintem ő a "szerencsés lúzert" testesíti meg. Nyilván bizonyos lúzerek sosem fognak változni, de a karakter történetének üzenete az is lehet, hogy nem törvényszerű, hogy egy lúzer örökké az maradjon.

2018. aug. 11. 00:42
 15/17 anonim ***** válasza:

nem egészen.

mert a haverom akiről írtam,neki egy kiba-szott erőszakos akarnok anyja volt,aki elég durván elnyomta.

pont ahogy neville-t is a nagyanyja.

ez az állapot a haveromnak 17 éves kora körül esett le és nem tűrte tovább,a saját útjára lépett.

ha neville is levetkőzi az akarnok és elnyomó,őt megkisebbítő nagymuterja befolyását rá,akkor idővel lehet ugyanolyan mint bárki más,a lehetetlen fiatal kori élményei ellenére.

2018. aug. 11. 01:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Miért ír valaki még egy névtelenséget biztosító oldalon is úgy magáról, hogy "egy haverom"?
2018. aug. 11. 17:39
 17/17 anonim ***** válasza:

mert tényleg a haverom volt.

én először az őt terrorizáló cikizők közé tartoztam.

aztán eljött velem kondizni és mondhatni elég gyorsan lehagyott,mert nem sok 17 éves kölyköt látsz 190/100 kilósan viszonylag szálkásan.

2018. aug. 11. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!