Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem neki?
Figyelt kérdés
2 hónapja dolgozom az új munkahelyemen, itt találkoztunk. 43 éves elvált apuka, én valamivel fiatalabb. Az első pár hétben távolságtartó volt, csak köszöntünk egymásnak, elintéztük azt a keveset, ami közös ügy, és ennyi. Utána egyik pillanatról a másikra változott. Nagyon-nagyon kedves lett, mindig csak néz hosszan és kedvesen mosolyog, én viszont. Hosszabb beszélgetést még csak 3x sikerült lebonyolítani, de egy-két kedves szava mindig van. Megjegyezte a múltkor, hogy nincs szükségem sminkre, anélkül is szép vagyok, illetve a következő is elhangzott: "Utálom a munkámnak ezt a részét, csak annyi jó van benne, hogy ilyenkor legalább tudunk egy kicsit kontaktálni." Illetve azt is megfigyeltem, hogy mikor kulcsokat adok neki át, mindig mintha jobban megfogná a kezem, mint ami indokolt lenne egy tárgyátvétel esetén. Múltkor kissé szétszórt voltam, és mikor adtam át egy kulcsot, megszorongatta a kezem, hogy "mi van velem", aztán jól kinevettük a bénaságom". Pár napja bejelölt facebookon, és meglepően konstatáltam, hogy egyrészt alig van céges ismerőse, illetve a nők közül csak én. Sajnos az esetek túlnyomó részében nem beszélgetünk úgy igazán, max pár szót, de az mindig flörtnek tűnik számomra... például mikor megkérdeztem őt és a közvetlen munkatársát, hogy van-e öngyújtójuk, mondták, hogy nincs, viszont ő még utánam szólt, hogy "de majd ezentúl hordok magamnál" és rendkívül édesen mosolygott hozzá. Szóval általában csak nézzük egymást hosszan, és mosolygunk egymásra, néha rám kacsint, kívülről elég érdekes lehet. Múltkor úgy nézett, hogy közben majdnem felbotlott a szőnyegben. :) Vagy múlt héten például a kb 50 méter hosszú folyosó legvégéről kiszúrt, és végig nézett és mosolygott, amíg át nem értem a másik végére. Nem tudom, mire véljem ezeket. Tetszhetek neki, vagy csak ilyen a természete? Lehet ebből valami, vagy hagyjam a fenébe?2018. aug. 10. 22:22
12/14 anonim válasza:
Lehet, hogy tetszel neki. Vagy az is lehet, hogy látja rajtad, hogy nedves a bugyid, ezért szórakozik veled. Ha akar valamit, akkor majd kezdeményez, elhív randira.
(de azért gondold át, ha akarsz valaha az életben gyereket te is, akkor valószínüleg nem ő a megfelelő partner)
13/14 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy kinézetre bejössz neki.
Viszont én, 24 évesen, gyerek nélkül, egy apukával, soha nem kezdenék.
14/14 anonim válasza:
Ez csak flört,ha akarna valamit szólna.Esetleg egy numerára jó lennél neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!