Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszem neki?

Figyelt kérdés
2 hónapja dolgozom az új munkahelyemen, itt találkoztunk. 43 éves elvált apuka, én valamivel fiatalabb. Az első pár hétben távolságtartó volt, csak köszöntünk egymásnak, elintéztük azt a keveset, ami közös ügy, és ennyi. Utána egyik pillanatról a másikra változott. Nagyon-nagyon kedves lett, mindig csak néz hosszan és kedvesen mosolyog, én viszont. Hosszabb beszélgetést még csak 3x sikerült lebonyolítani, de egy-két kedves szava mindig van. Megjegyezte a múltkor, hogy nincs szükségem sminkre, anélkül is szép vagyok, illetve a következő is elhangzott: "Utálom a munkámnak ezt a részét, csak annyi jó van benne, hogy ilyenkor legalább tudunk egy kicsit kontaktálni." Illetve azt is megfigyeltem, hogy mikor kulcsokat adok neki át, mindig mintha jobban megfogná a kezem, mint ami indokolt lenne egy tárgyátvétel esetén. Múltkor kissé szétszórt voltam, és mikor adtam át egy kulcsot, megszorongatta a kezem, hogy "mi van velem", aztán jól kinevettük a bénaságom". Pár napja bejelölt facebookon, és meglepően konstatáltam, hogy egyrészt alig van céges ismerőse, illetve a nők közül csak én. Sajnos az esetek túlnyomó részében nem beszélgetünk úgy igazán, max pár szót, de az mindig flörtnek tűnik számomra... például mikor megkérdeztem őt és a közvetlen munkatársát, hogy van-e öngyújtójuk, mondták, hogy nincs, viszont ő még utánam szólt, hogy "de majd ezentúl hordok magamnál" és rendkívül édesen mosolygott hozzá. Szóval általában csak nézzük egymást hosszan, és mosolygunk egymásra, néha rám kacsint, kívülről elég érdekes lehet. Múltkor úgy nézett, hogy közben majdnem felbotlott a szőnyegben. :) Vagy múlt héten például a kb 50 méter hosszú folyosó legvégéről kiszúrt, és végig nézett és mosolygott, amíg át nem értem a másik végére. Nem tudom, mire véljem ezeket. Tetszhetek neki, vagy csak ilyen a természete? Lehet ebből valami, vagy hagyjam a fenébe?
2018. aug. 10. 22:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
36%

Szirup hegyek.

A kérdés: ha most összeköltöznél és a gyerek nem két hetente pár órás mutatvány lenne, hanem a nap 24 órájában, és némi túl mozgással,neveletlenséggel, elkényeztetéssel neked kéne ellátnod.24 órában.

Vállalnád boldogan?

Mert ha igen a válaszod, na akkor kezdj szerencsétlen fazonnal.

Ha nem akkor akadj le róla.

2018. aug. 10. 22:29
 2/14 A kérdező kommentje:
Miért lenne bárki is szerencsétlen, aki elvált?
2018. aug. 10. 22:32
 3/14 A kérdező kommentje:

Egyébként most nem az én oldalam szorul megvitatásra, én ezt már átgondoltam körülbelül két kapcsolattal ezelőtt (többnyire mindig idősebb partnereim voltak, volt akivel 17 év volt köztünk. Édesapámmal kitűnő a viszonyom, köszönöm)

Arra lennék kíváncsi, hogy ő hogyan viszonyulhat hozzám.

2018. aug. 10. 22:35
 4/14 anonim ***** válasza:
50%

3 Azért drága, mert a te általad felvázolt szituban nem a fazon van, hanem a fazon a gyerekkel együtt-összenőve.

Érted kedves? Nem egyedül van a fazon, hanem gyerekkel. Nem egy egyedülálló férfi, hanem egy gyermekes férfi, akinek a gyermekéről teljes szívvel lélekkel törődni kell, anyja helyett anyjának kell lenned.

Nem fogsz tudni elmenni randizni, csak a fazonnal és a gyerekkel.

Te úgy irsz erről a srácról mint egy egyedülálló emberről.

Teccik érteni?

2018. aug. 10. 22:37
 5/14 A kérdező kommentje:
Az anyjával él a gyerek... Az, hogy azt írtam, hogy apuka, nem jelenti azt is, hogy ő neveli.
2018. aug. 10. 22:40
 6/14 anonim ***** válasza:
36%

8

*Az anyjával él a gyerek..

Éééééééééés??, attól még a srác az apja, érted. Tisztában vagy azzal, hogy ez mit jelent?:D Ha normális apa akkor amennyit csak bír annyit van a gyerekkel, ha kell a hét 7 napján. Fel tudod fogni?

2018. aug. 10. 22:43
 7/14 anonim ***** válasza:
70%

Ááá... Ugye ez csak vicc?

Vagy Tünci, Te vagy az?! Donatella mit szól hozzá?

2018. aug. 10. 22:43
 8/14 anonim ***** válasza:
44%

*Az, hogy azt írtam, hogy apuka, nem jelenti azt is, hogy ő neveli.

Szerinted egy gyermeket ki nevel ha elválnak, csak egy ember??

Közös gyermek, ha mond ez neked valamit. Együtt nevelik, de külön élnek.

Fel tudod fogni?:D

2018. aug. 10. 22:45
 9/14 anonim ***** válasza:
54%
Ne haragudj, de te mit dolgozol? Mert egyszerűen elképzelni se tudom, hogy milyen munkát mernek rád bízni...
2018. aug. 10. 22:45
 10/14 A kérdező kommentje:

Jártam már, éltem is együtt apukával. Nem okozott soha problémát a gyerek, randizni is tudtunk, sokat kettesben lenni. Nem hanyagolta el a kissrácot, remek apuka a mai napig, teljesen más okból kifolyólag nem működött.

De látom, ti csak kötekedni akartok, nem a kérdésre válaszolni, a helyzettel foglalkozni, nem, csak a gyerekkel...

2018. aug. 10. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!