Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem neki?
Szirup hegyek.
A kérdés: ha most összeköltöznél és a gyerek nem két hetente pár órás mutatvány lenne, hanem a nap 24 órájában, és némi túl mozgással,neveletlenséggel, elkényeztetéssel neked kéne ellátnod.24 órában.
Vállalnád boldogan?
Mert ha igen a válaszod, na akkor kezdj szerencsétlen fazonnal.
Ha nem akkor akadj le róla.
Egyébként most nem az én oldalam szorul megvitatásra, én ezt már átgondoltam körülbelül két kapcsolattal ezelőtt (többnyire mindig idősebb partnereim voltak, volt akivel 17 év volt köztünk. Édesapámmal kitűnő a viszonyom, köszönöm)
Arra lennék kíváncsi, hogy ő hogyan viszonyulhat hozzám.
3 Azért drága, mert a te általad felvázolt szituban nem a fazon van, hanem a fazon a gyerekkel együtt-összenőve.
Érted kedves? Nem egyedül van a fazon, hanem gyerekkel. Nem egy egyedülálló férfi, hanem egy gyermekes férfi, akinek a gyermekéről teljes szívvel lélekkel törődni kell, anyja helyett anyjának kell lenned.
Nem fogsz tudni elmenni randizni, csak a fazonnal és a gyerekkel.
Te úgy irsz erről a srácról mint egy egyedülálló emberről.
Teccik érteni?
8
*Az anyjával él a gyerek..
Éééééééééés??, attól még a srác az apja, érted. Tisztában vagy azzal, hogy ez mit jelent?:D Ha normális apa akkor amennyit csak bír annyit van a gyerekkel, ha kell a hét 7 napján. Fel tudod fogni?
Ááá... Ugye ez csak vicc?
Vagy Tünci, Te vagy az?! Donatella mit szól hozzá?
*Az, hogy azt írtam, hogy apuka, nem jelenti azt is, hogy ő neveli.
Szerinted egy gyermeket ki nevel ha elválnak, csak egy ember??
Közös gyermek, ha mond ez neked valamit. Együtt nevelik, de külön élnek.
Fel tudod fogni?:D
Jártam már, éltem is együtt apukával. Nem okozott soha problémát a gyerek, randizni is tudtunk, sokat kettesben lenni. Nem hanyagolta el a kissrácot, remek apuka a mai napig, teljesen más okból kifolyólag nem működött.
De látom, ti csak kötekedni akartok, nem a kérdésre válaszolni, a helyzettel foglalkozni, nem, csak a gyerekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!