Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért teszitek a szépet egy csúnya lánynak?
Figyelt kérdés
Ez amolyan ösztön, hogy minél több nőnemű lénynél bepróbálkoztok, vagy azért fordul elő, mert potyamenetre egy csúnya lány is megteszi?2018. aug. 10. 21:51
11/17 A kérdező kommentje:
Ezzel nem értek egyet, főleg abban az esetben, ha azonnal visszautasítja a közeledést.
Amúgy meg a csúnya embereknek is vannak érzéseik, nem csak a szépeknek.
2018. aug. 10. 22:20
12/17 anonim válasza:
„Amúgy meg a csúnya embereknek is vannak érzéseik, nem csak a szépeknek.”
És szerinted ez őket érdekli, amikor itt biztatják egymást, hogy használják ki az ilyen csúnya, önbizalomhiányos lányokat, mert addig ők is jók lesznek, amíg szebb nem akad?
13/17 A kérdező kommentje:
Nem, persze, hogy nem érdekli őket. :(
2018. aug. 10. 22:35
14/17 anonim válasza:
Mert lehet megláttam a szépet a "csúnya" lányba. Dadadadammmmm.
15/17 anonim válasza:
Az előbb felsoroltak mellett azért is, mert emberek vagyunk, és mindenkiben van valami szép. Nem akarok vele élni, ha nem tetszik, de attól még párszor, akár pár hónapig jól érezhetem magam vele, ha ez neki is bejön.
16/17 anonim válasza:
Mert mit kéne tennem, ha meg akarok ismerni egy "csúnya" lányt? Mármint megtudni, hogy milyen ember? Ha én nem nyomulok, ős soha nem fog tenni semmit.
17/17 anonim válasza:
Gondolom ezért. De figyi, hiába becsülöm meg a nőket, nagyon nem vagyok előrébb egy utolsó hazug ge..nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!