Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mièrt nem sikerült eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mièrt nem sikerült eddig soha? Vagy csak nekem nem tünik fel?

Figyelt kérdés

Szóval van egy exem, akivel probálom egy ideje újra ès újra összehozni a dolgokat, mivel nekem mèg mindig ő kell. Pedig vagy 6 èv is eltelt mióta elöszőr találkoztunk, azóta nekem is ès neki is voltak kapcsolatai. Ellenbe azok úgy zárúltak, hogy hülyère vettèk ès kihasználták (exemet). Van valami köztünk! Olyan èrtelembe, mint az hogy akkor keresem fel mikor szakítottak. Ezt úgy èrtem hogy nem tudok semmiről, de mindig akkor találom meg. Majd miután támaszt nyujtottam neki ès vègre kezdene alakulni köztünk valami. Akkor 1 hèt után tönkre megy minden pl: Felvesz magára mindent, kedveskedek neki ès ő meg közönbösen viselkedik. Tudom hogy ex. Tudom hogy se veled se nèlkűled. Csak azt nem tudom, hogy mikor kèrdezem tőle, velem lenne akkor arra igennel válaszol ès nem nemmel. Lehet csak èn reagálom túl az egèszet?

22F

2018. aug. 10. 00:25
 1/3 anonim ***** válasza:

ne bäszd el az életed erre a csajra, komolyan mondom.

én is voltam ilyen helyzetben, és ha tehetném bármit megadnék érte ha vissza csinálhatnám.

elkúrtam az életemből egy csomó időt egy olyan emberre aki csak hitegetett és akkor "vett elő" mikor éppen úgy kedvezett neki.

felejtsd el, és ne képzelj bele többet annál mint ami valóban van ebben a szituban.

2018. aug. 10. 00:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Az élet elején vagy még, de jobb ha elfelejted, csak akkor kellesz neki és addig, míg vigasztalod onnantól megint le se sz@r, kell az ilyen lány a fenének, még barátnak sem, de hát te tudod

Voltam hasonló cipőben, talán még rosszabb szinten, igaz csak 3 évig, de köszönöm nem akarnék még egy ilyen szituációt átélni, egyszer elég volt.

2018. aug. 10. 07:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Tarts egy kis szünetet. Ne keresd, ne hívd. Annyi lány van még a világon. Csak magad elől veszed el az esélyt.
2018. aug. 10. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!