Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tiltott le a párom exe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tiltott le a párom exe, miközben nem is ismer?

Figyelt kérdés
Sosem találkoztunk, nem is beszéltünk soha. Mikor még együtt volt a párommal, hallhatott rólam, mivel ismerem a mostani barátját, és a páromat is ismertem akkor már, de öket is csak látásból..néha 1-1 szia, és ennyi. De a lánnyal sosem találkoztam, még is letiltott mindenhonnan. Nem értem, szerintetek miért?

2018. aug. 9. 15:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%

Istenem, ezt a sok féltékeny embert:DD

Kérdező:

1+1

És mint látható, jó volt hogy lépett és tiltott, mert kutakodni akarsz, különben nem lenne ennyire probléma, hogy tiltott, hogy ne lesegesd. Bár kamuk tömkelegével megteheted, de csak addig mig rá nem jön és szép apránként nem tilt.

2018. aug. 9. 16:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Miért hagyná hogy ISMERETLENEK nézegessék?
2018. aug. 9. 17:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Èn is tiltottam màr le olyan embereket, akik nem zaklattak, de nem akartam látni az aktivitásaikat (komment, stb.) közössègi oldalakon, ès azt sem, hogy az enyèmeket lássák.

Ennyi. Nem csak azért tiltasz le valakit, mert zaklat, bárkit le lehet tiltani.

2018. aug. 9. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!