Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tiltott le a párom exe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tiltott le a párom exe, miközben nem is ismer?

Figyelt kérdés
Sosem találkoztunk, nem is beszéltünk soha. Mikor még együtt volt a párommal, hallhatott rólam, mivel ismerem a mostani barátját, és a páromat is ismertem akkor már, de öket is csak látásból..néha 1-1 szia, és ennyi. De a lánnyal sosem találkoztam, még is letiltott mindenhonnan. Nem értem, szerintetek miért?

2018. aug. 9. 15:17
1 2
 1/13 próbálokkedveslenni ***** válasza:
77%

Inkább az a kérdés, hogy miért érdekel ez téged és miért akartad nézegetni őt?

Szerintem pont az utóbbit akarta elkerülni egyébként. Sajnos sok embernek az exe képes rászállni a következő partnerre.

2018. aug. 9. 15:18
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem nézegettem. Páromnak feldobta, hogy kövesse be insagrammon, mert sok a közös ismerősük, én meg csodálkoztam mert nekem nem, pedig kb ugyan annyi közös ismerösünk van. Aztán láttam, hogy a párom megtudja nézni a kommenteket én nem...érdekes. Facebookon ugyan ez. Engem nem érdekel, sőt...csak nem értem miért tilt le, ha nem is ismer engem.
2018. aug. 9. 15:25
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
Hogy föl se ugorjon az adatlapod. Talán féltékeny rád, és tudomást sem akar venni rólad.
2018. aug. 9. 15:25
 4/13 anonim ***** válasza:
97%

Valszeg kiadta a te adatlapod neki, mint esetleges ismeros, es nem akarta latni.

Felesleges tulkombinalni.

2018. aug. 9. 15:27
 5/13 anonim ***** válasza:
18%
Ha nem ismeritek egymást akkor miért voltatok ismerősök facebookon?
2018. aug. 9. 15:39
 6/13 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem meg nem felesleges túl kombinálni, múltkor volt egy hasonló kérdés, hasonló témában. És a pasi csalta a barátnőjét az exével. Szerintem azért tiltott, hogy ne nagyon lásd mit beszélgetnek egymással kommentekbe.
2018. aug. 9. 15:40
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem voltunk ismerősök Facebookon.
2018. aug. 9. 15:40
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem, ez lehetetlen. Szoktam barátom telefonját használni, nem titkol semmi sem, nem is beszélnek már. Ráadásul a lány dobta a párom annó...ezért nem értem.
2018. aug. 9. 15:43
 9/13 anonim ***** válasza:
31%

Két lehetőség van.

Vagy kavarni akar vele, s azért, hogy ne lásd a képei alatt, ha pároddal kommunikál.. már ha a párod rááll erre

vagy azért, hogy ne dobja ki neki a te képeidet, ha pl. megjelölöd rajta a párodat, (neki ugye ismerőse).. tehát, hogy ne lásson titeket együtt még véletlenül sem, mert érzelmileg őt rosszul érinti.

De légy résen, a nőt illetően, nem a pasidat, mert ha megkereste a párodat, hogy kövesse őt be, akkor sanszos, hogy akar még valamit tőle..

nem bírom az ilyet amúgy..

2018. aug. 9. 15:45
 10/13 anonim ***** válasza:
30%
Vigyázz vele!
2018. aug. 9. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!