Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tényleg bedől a néma sikoly című filmnek?
Ja,biztos jobb a gyereknek,ha világra jön nyomorra,éhezésre,kilátástalanságra,vagy valami hülye kis tizenéves plázacica megszüli,ugye?
Lehet lepontozni.
Nem, ezt azért találták ki, hogy tanuld meg tisztelni az emberi életet!
Manapság minden drága, csak az emberi élet nem! Igenis, az élet élet a fogantatástól kezdve.
Ha valaki nem szeretne gyereket, ma már több, biztonságos fogamzásgátlási módszer van, azt hiszem, erről elég szó esik.
Én is, Te is, az emberek nagy többsége jobb esetben -kivételek persze mindig vannak-két ember szerelméből létezünk.
Meg kell kérdezni egy-két örökbe adott gyereket, vagy felnőttet, hogy mit éreztek, amikor megtudták, őket örökbe adták, mert nem kellettek a szüleiknek.
Nem mentegetésképpen, de ez egy fokkal jobb eset, mert a szülő, ha nem is tartotta meg a gyerekét, de legalább a világra hozta. Viszont az abortuszra nincs mentség. Nem tudnám azt mondani, "Te nem jöhetsz világra, mi csak éppen a vágyainkat elégítettük ki, te csak egy véletlen baleset vagy, bocs, de nem élhetsz".
Hányan és hányan próbálkoznak évekig, hogy végre karjukban tartsanak egy kis jövevényt, mire sikerül, ha sikerül.
Az emberi élet szent és sérthetetlen, szerintem, de lehet, hogy konzervatív vagyok.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!