Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori manapság az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori manapság az ennyire életképtelen férfi? És miért?

Figyelt kérdés

Elmentünk nyaralni pár napra a barátommal és az ő haverjaival.

25-29-es korosztály vagyunk.

Egyik este sütöttünk mirelit rántott húst meg krumplit, amikor is mindegyikőjük azt mondta, hogy hát ők nem tudnak ám olajban sütni, legyek szíves süssem már meg én.

Szóhoz se jutottam. Mennyire gyakori manapság az ennyire életképtelen férfi?

2018. aug. 8. 20:06
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
73%
Sok ilyen van mindkét nemből... el se tudnád hinni mennyi...
2018. aug. 8. 20:48
 22/32 anonim ***** válasza:
90%

Az első kettő tipikus balkáni mentalitás, egy qrva olajban kisütést a villanszereléssel vesz egy kalap alá, ami trilliárdszor komplexebb, mint fogni az étolajat, beleönteni a serpenyőbe, felforralni és kisütni a zabát.

Hála a jó égnek az ilyen balfaxoktól megkímélt a sors! Már csak azért, mert a sokak által lehurrogott nációjú-arab- kedvesem az csinál bolognait is, normálisan, paradicsomból, meg darálthúsból, nem rendel.

Kérdező, lehet nekem is egy kérdésem: te honnan szedted össze ezt a csávót?

2018. aug. 8. 20:54
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom,hogy mennyire gyakori.Nálunk barátnőm többször főz,mint én,de én is tudok főzni.

Nem vagyok konyhatündér,de azért alap dolgokat meg tudok csinálni(tárkonyos húsleves,stefánia szelet,fasírt,krumplipüré,rizs).Sőt még tortát is sütöttem már.

27/F

2018. aug. 8. 20:54
 24/32 A kérdező kommentje:
Nem arról volt szó, hogy lusták voltak, tényleg nem tudták hogyan kell. Kettejük szerint ez amúgy is a nő dolga... Megkértem őket, hogy legalább mosogassanak el, és nekiállt az egyik kézmeleg vízben mosogatni az olajos edényt...
2018. aug. 8. 20:56
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy ezek a fiúk villanyt szerelni tudnak? Mert a 2-es úgy mondta ezt.
2018. aug. 8. 21:04
 26/32 anonim ***** válasza:
95%
En inkabb azon gondolkoznek el, hogy mit akarsz komolyabban egy olyan faszitol, aki meg etelt sem tudna maga ele rakni a vajas kenyeren kivul. Az ilyenre hogy lehet szamitani az eletben, ha alapvetoen meg onmagat sem lenne kepes ellatni? Hogy tervezzen az ember ilyennel egy eletet, amikor mar az is kihivas a szamara, hogy kisusson egy hust... szanalom. Kb. pedofilnak ereznem magam ilyen szaros kolyok mellett.
2018. aug. 8. 21:45
 27/32 anonim ***** válasza:
2%
Mindkét nemben nagyon sok az életképtelen ember, csak a nőkről nem szalonképes ilyen kontextusban beszélni ;)
2018. aug. 8. 22:02
 28/32 anonim ***** válasza:
96%
Teljesen lényegtelen, hogy ki hogy lett nevelve, felnőtt emberek maguktól is meg tudnak tanulni főzni. Ez szimpla lustaság, életképtelenség.
2018. aug. 8. 22:04
 29/32 anonim ***** válasza:
52%
#24 konkrétan teljesen hülyére vettek. Jól értem hogy végül a mosogatást is te csináltad? :D
2018. aug. 8. 22:11
 30/32 anonim ***** válasza:
5%
Én se értem mi az összefügés aközött, hogy valaki nem tud főzni, és aközött, hogy valaki életképtelen? Élnek, nem? Nyilván ha rá lennének kényszerítve, valahogy megoldanák, nem halnának éhen. De mindig találnak valami balekot aki megsajnálja őket és megcsinálja helyettük.
2018. aug. 8. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!