Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori manapság az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori manapság az ennyire életképtelen férfi? És miért?

Figyelt kérdés

Elmentünk nyaralni pár napra a barátommal és az ő haverjaival.

25-29-es korosztály vagyunk.

Egyik este sütöttünk mirelit rántott húst meg krumplit, amikor is mindegyikőjük azt mondta, hogy hát ők nem tudnak ám olajban sütni, legyek szíves süssem már meg én.

Szóhoz se jutottam. Mennyire gyakori manapság az ennyire életképtelen férfi?

2018. aug. 8. 20:06
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
90%
Fura, hogy az ilyen nyomik kellenek a nőknek...🙄😏 Vagy csak lusta disznók voltak....
2018. aug. 8. 20:26
 12/32 anonim ***** válasza:
64%

Aki olvasni tud, az általában főzni is. Csak lusták.

32/f

2018. aug. 8. 20:27
 13/32 anonim ***** válasza:
93%
Van olyan "férfi" ismerősöm, aki 42 éves létére nem tud/akar a kezével megkeverni egy krumplifőzeléket (melegítésről van szó, nem is főzésről)!!! Az egyik exemnek meg az volt a heppje, hogy az asszonynak a konyhában a helye, és az a dolga, hogy kiszolgálja a férfit. Ezt eljátszotta még egy párszor, és otthagytam.
2018. aug. 8. 20:30
 14/32 anonim válasza:
81%

Inkább lusták voltak és rávettek/átb@$ztak/ hogy te csináld meg. Ha otthon laknak akkor biztos hogy nem nagy szakácsok, de olajban kisütni valamit nem egy nehéz dolog.

Bár soha nem lehet tudni, mert stabilan a sxgghxlye szinvonal felé haladunk. Mellesleg ugyanez a korosztály lányba szerintem durvább.

2018. aug. 8. 20:31
 15/32 anonim ***** válasza:
8%
Akárhogy is gondolkozok, sehogy nem áll össze, hogy milyen összefüggés lehet az életképesség és az olajsütés között.
2018. aug. 8. 20:32
 16/32 anonim ***** válasza:
84%

Én a tűzhelyet sem kapcsoltam be soha, azt se tudom, hogy kell :) Értsd szó szerint, mivel sosem ettem meleg ételt, gyerekkorom óta "Csinálj szendvicset. Találsz mindet a hűtőben." Ez 28 évig tökéletesen bevált, tehát a fent említett dolog engem abszolút nem érint, így nem is értek hozzá :)

Visszatérve az alapproblémához, én épp most építkezem, abszolút nem értettem semmihez, de remekül belejöttem (tudok tükörből hegeszteni, megszerelni a gépeket, munkásautót, bármit).

Ellenben a haverjaim jöttek "segíteni" de tényleg életképtelenek voltak (nem számolta, milyen arányban keveri a betont, festésnél a felét kihagyta), abszolút semmihez nem értenek, így akármennyire is abszurdnak tűnik, a 60 éves börtönviselt alkoholista hajléktalannal dolgozom együtt!

De a szomszéd 23 éves fia is ilyen, az apja mondta múltkor "Dani nem tud ásni!" később nekiállt a srác füvet nyírni, olyan lett, amilyen... aztán a srác leállítja a tologatós fűnyírót, oldalra fordítja, és papucsban meg akarta állítani a kést, ami lendületből belevágott a lábába!

Szóval ilyen a mostani huszonéves korosztály - dédapám ennyi idősen már hazajött orosz hadifogságból...

28/F

2018. aug. 8. 20:35
 17/32 anonim ***** válasza:
39%
Most nem akarok itt kötekedni, de nőből több az ilyen életképtelen, mint amit írsz a mai csajok se takarítani nem szeretnek se főzni nem tudnak :) 40F
2018. aug. 8. 20:35
 18/32 anonim ***** válasza:
49%

Legalább napraforgó olaj? Miért nem esztek egyből ciánt? Egyébként sanszos hogy pont annyira meg tudják sütni, mint amennyire te tudsz villanyt szerelni (vagy éppen én) csak lusták, és remélték hogy majd szívesen anyáskodsz ha elég nagy boci szemeket meresztesz. És gondolom meg is sütötted nekik

:)

2018. aug. 8. 20:36
 19/32 anonim ***** válasza:
33%

bezzeg aki meg tud sütni-főzni, azt mindig kidobják

27/f

2018. aug. 8. 20:43
 20/32 anonim ***** válasza:
88%

Sajnos sok ilyen van,egy tojàst nem tud megsütni sok férfitàrsam,ügyet elrendezni.

Így fèlig alvó állapotban vannak belassulva,kb. Èn màr ledaràltam egy disznót meg megsütöttem amíg ők kb. nèzegetik a kést.

2018. aug. 8. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!