Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok randira max. Hany cm magassarkut vállaltok be?
Figyelt kérdés
2018. aug. 8. 15:54
11/21 anonim válasza:
Attól függ.Ha sokat kell sétálni inkább lapos.Ha nem akkor akár 10-13 is.Nagyon szeretek magassarkút hordani,de azért nem gyalogtúrákra :)
12/21 anonim válasza:
Nincs egy magassarkúm sem, úgyhogy nulla cm. :)
13/21 anonim válasza:
Én is max csak olyan magassarkút vennék fel, amit még hétköznapra is felveszek, de imádok sétálni és nálam egy tökéletes randi az fix, hogy hosszas sétával végződik arra nyilván nem vennék fel magassarkút.
14/21 anonim válasza:
Nekem nincs magassarkúm, utállom. Amúgy meg a 180 centimmel nem vagyok rászorulva.
15/21 anonim válasza:
Az attól függ hová megyünk, hol sétálunk.
Az alap magassarkúim 7-10cm, és ezekben futkosok 7/5nap, nem okoz gondot egy kiadós séta se órákig.
De azért ha a városligetbe megyünk oda nem igazán kényelmesek, oda inkább éktalpút veszek fel(5cm)
16/21 anonim válasza:
Mindig lapossarkut hordok. Max 1-2 cm emeles van a talpon. Kosztumben jarok. A randira is abba megyek.
Ma mar a 20-as korosztaly nem hord magadsarkut. En nem latok az utcan magassarkuban lanyokat.
17/21 anonim válasza:
Csinibb hétköznapiban járok randizni, szóval laposban megyek.
18/21 anonim válasza:
Legalább az bizonyosságot nyert, hogy mekkora kamu, hogy azért kell nektek 20 centivel magasabb férfi, mert imádtok 10-15 centis magassarkút hordani. :D
19/21 anonim válasza:
Nekem azért kell, mert azt találom vonzónak. Soha nem mondtam mást.
20/21 anonim válasza:
0, gyűlölöm a magassarkút :D
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!