Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek bejönnek a kopaszodó férfiak?
Nem vonzó egyáltalán, de létezik nullásgép, ami megoldja.
A páromnak is letoljuk, mert kkopaszodik, és akkor inkább legyen teljesen kopasz.
Nekem nem tetszik, a párom mégis "kopaszodó férfi", mert ez nem volt nálam szempont párválasztásnál..
29N
22 évesen kezdtem el kopaszodni. Azelőtt nagyon durva vastag, erős hajam volt, aztán snicc és felül már semmi. Kb 23 éves korom óta borotválom a fejem 3-4 naponta. Én nem pengével borotválom, mert elég egy kis hőhullám és máris csillog a fejem, mint egy tekegolyó, ezért egy hármas körpengés borotvával találtam meg az aranyközéputat, annyi borosta marad, hogy ne csillogjon a buci, de egy alap fél méteres távolságból is azt hiszik, hogy csontkopasz vagyok. Öröm az ürümben, hogy ahogy kezdett hullani a hajam, úgy kezdett sűrűsödni a szakállam, így mára egy elég bitang szakállat növesztettem, így azért némileg kompenzálva van a handicap-em :)
28/F
26 éves nő vagyok, a mikiegeres kopaszodást rendkívül vonzónak tartom egy szintig, ha hosszabban marad a haja a férfinak, tehát nem a félcentis tüsirenyírt. Gondolom a magasabbnak látszó homlok miatt intelligensebbnek gondolom őket.
A kopaszság és a pármilis haj taszít, nem tehetek róla, borsódzik a hátam, ha hajatlan fejet érintek.
Abszolút taszít a kopasz fej szakállal/borostával..
A családunkban mindenkinek sűrű haja van, semennyire sem kopaszodnak, én mégis az enyhe kopaszodást tartom a legvonzóbbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!