Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló férfiak! Ha egy nő elétek áll és bevallja nektek hogy szerelmes/érez irántatok valamit azt értékelitek, előnyt jelentene? Vagy hátrányt?
Nem vadidegen nőre gondolok, ismeritek a nőt, jóban vagytok vele.
A KÉRDÉS ELMÉLETI, NEM TERVEZEK ILYESMIT!
Kezdeményezéssel nincs baj...
De férfi vagy nõ esetén is elég ciki szerelmet vallani úgy, hogy nem álltok kapcsolatban. Szerintem.
Ilyesmit nem tudok elfogadni pl. egy sima baráttól. Ha olyan személy mondaná, akivel van köztünk valami, az rendben van.
Ha nekem is bejön, akkor miért ne?
Legalább biztos, hogy tetszem neki.
Persze csak, ha mindketten szinglik lennénk.
volt már ilyen. Nem beszéltem vele egy szót sem, csak közölte, hogy tetszem neki és mit szólnék ahhoz, ha nála ebéd vacsora keretében lenne valami.
Vágtam a jeleket, tetszett is a Nő. Szép arca volt, a többi sem volt rossz, de magamra nézve meg őrá. Egyrészről a korkülönbség, mert idősebb volt 6-7 évvel és én sem tartottam magam egy olyan "helyes" srácnak, hogy én ezt most komolyan vegyem. Hátsó szándékot sejtettem mögötte, esetleg szórakozni akar.
A nők hajlamosak megfutamodni az első kudarc után és a férfiakra hárítani. Lásd több válasz. Pedig van aki nem csajozós típus és a világért se kezdeményezne, mert nem tud. Tehát ha kell neked, kezdeményezz!
DE!!!!
Szerelmet vallani? Felnőtt nő vagy! Tudhatnád, amit érzel az fellángolás, nem szerelem! Ahhoz mélyebb ismeretség kell és idő. Nem kéne rázúdítani. Ellenben tudatni, hogy tetszik, azt érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!