Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt akarom elküldeni az exemnek, sztetek hibát követek el vele?
Figyelt kérdés
Ő számodra az igazi? Ő az, akire vártál? Ő az, akiről álmodtál? Belefáradtam már, hogy egész éjjel fenn vagyok, és rajtad gondolkodom. Mégis, most is itt fekszem abban a pólóban, amit úgy kedveltél. Nem kéne, hogy érdekeljen, de csak azon tudok folyton merengeni, vajon ő is megmozdít benned valamit? Mint ahogy én megmozdítottam benned valamit? Érezteti veled, hogy vágyik rád? Ő minden, amire te vágysz? Mert tudni akarom, igen, tudni akarom. Ő az, aki én nem tudtam lenni a számodra? Utálom, hogy az vagy nekem, akin nem tudok túl lenni, és akihez közel akarok kerülni.2018. aug. 8. 00:28
11/21 anonim válasza:
Bolo.nd az, aki azt hiszi, hogy egy szakítás után az exe majd mindig rá gondol, főleg ha már van új párja. Kb. le se sza.r már, nem hinném, hogy te jársz állandóan a fejében. Lépj túl ezen. De ha ez csak ilyen tini "kétnaponta összeveszek-kibékülök" szakítás volt, akkor küldd el neki nyugodtan. :D
12/21 anonim válasza:
inkább keress valakit aki szexel veled
13/21 anonim válasza:
Osztom a többiek válaszát. Ne alázd meg magad. Ha van már másik kapcsolata, akkor már rég túllépett rajtad.
14/21 anonim válasza:
Ne csinálj magadból hülyét! Most fáj, de el kell engedned. Pár hónap, és sokkal jobb lesz.
15/21 anonim válasza:
Aludj rá egyet, és inkább szóban mond el neki ezeket a kérdéseket, ne neten, ami személytelen és bárki írhatja a nevedben.
16/21 anonim válasza:
Ha nem kuldod el, benned lesz a mi lett volna ha
17/21 anonim válasza:
16. Mi az, hogy mi lett volna, ha...? Ez egy ex, már egyszer szakítottak, vagy szerinted most a dobott félnek minden héten rá kéne kérdeznie, hogy "nem e esetleg talán mégis"? Ezt hívják zaklatásnak.
18/21 A kérdező kommentje:
Nem küldtem el, de nagyon akartam. Majdnem megtettem, akkor is, ha azzal lejáratom magam előtte. De végül nem küldtem el, csak kitettem egy idézetet az oldalamra. Előbb-utóbb látni fogja, mert amikor együtt voltunk, akkor is hébe-hóba rákeresett régi szerelmekre, osztálytársakra, kíváncsiságból, kinek hogy alakult az élete. De amúgy mi nem vagyunk rosszban, utóvégre kibékültünk.
2018. aug. 8. 14:41
19/21 anonim válasza:
Bocs, először is OFF: nem "küld", hanem "küldd" (felszólító mód, kb. 5. osztály...). Hihetetlen mennyi analfabéta van itt.
ON: Ha ő szakított és tovább is lépett, ne írj neki. Ha te szakítottál, még lehet sanszod. Bár ez a szöveg elég csöpögős.
20/21 anonim válasza:
Küldd el, max röhögnek egy jót.
Szánalmas vergődés az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!