Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha valakinek (akivel ismerkedtek), ilyen képei vannak a lakásában?

Figyelt kérdés

Szóval sokaknál vannak családi, barátokkal közös fotók és hasonlók kirakva, de az illetőnél nem csak ilyenek lennènek, hanem sok saját magát ábrázoló is.

Ezek alapján gondoltok valamit? Egoista, önelégült,...?

Nem jelent semmit, mert a netre is rakunk fel magunkról képet, akkor a lakásunk fala miben más? Más?

2018. aug. 7. 21:52
 1/7 próbálokkedveslenni ***** válasza:
83%

A képektől függ.

A nyaralós képek például teljesen jók. Ránéz a képre és beugrik neki egy kellemes emlék.

Portré képek? Az már kicsit furább téma.

2018. aug. 7. 21:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Nyaralós portré képek?
2018. aug. 7. 22:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az is rendben van szerintem.

Az inkább fura lenne, ha a vasárnapi unalmában készült szelfikből rakna ki többet.

2018. aug. 7. 22:15
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
Viszont én aztmondom,hogy ebből nem kell levonni messzemenő következtetést. Ismerd meg kicsit jobban és így döntsd el,hogy önelégült vagy sem
2018. aug. 7. 22:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem fura lenne. De ki tudja
2018. aug. 7. 23:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Ismertem hasonlót,nála műtermi beállított képek voltak.És persze nagy tükör az ágynál,hogy szex közben is lássa magát :) Kissé volt csak egoista :) Viszont nyaralós képek más tészta,az nem érdekelne.
2018. aug. 8. 08:27
 7/7 anonim ***** válasza:
haha, egyik ismerosom anyjarol meztelen, beallitott kepek vannak a lakasaban. en biztos megijednek egy ilyen embertol. ha 1-2 kepe van magarol, ami elmenyt takar, az oke. de milyen elmeny egy agyonretusalt, meztelen kep magadrol peldaul? hat, kinek mi. erdekes emberek vannak. :D
2018. aug. 10. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!