Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kétségbe vagyok esve, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétségbe vagyok esve, hogy szeressek ki belőle?

Figyelt kérdés
Annyira szeretem, de neki nem kellek. Már szóba se áll velem, annyira elrontottam köztünk mindent. Ráadásul most, hogy elballagtunk, alig fogom látni. Már most borzalmasan hiányzik:(
2010. jún. 20. 11:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha elrontottad nincs mit tenni, felejtsd el! Amikor idáig fajulnak a dolgok, hogy már szóba sem áll veled, akkor azt nem érdemes megpróbálni helyrehozni, mert nem lehet. Inkább tanulj belőle és legközelebb ha szeretsz valakit, ne követsd el ugyanazokat a hibákat, amiket ebben a kapcsolatban.

Örülj, hogy elballagtatok, és nem fogtok találkozni, mert így van rá esély, hogy túltedd magad rajta, ha folyamatosan találkoztok, úgy sokkal nehezebb lenne. Közhely, de az idő tényleg gyógyítja a sebeket.

Sok sikert a további életedhez!

2010. jún. 20. 11:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Csak olyan nehéz:(
2010. jún. 20. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!