Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenképp beszokták mutatni a párok a párjukat szüleiknek?
Mi nem élünk együtt akkor így nem komoly a kapcsolat viszont szerelmesek vagyunk egymásba 2 hónapja vagyunk együtt. A fiúm messze lakik 60 km re.
25 évesek vagyunk ő az első szerelmem
Szerintem ez egy baromi termeszetes dolog. Ha valakit megismersz az eleted reszeve teszed. Igy ha csaladdal joban vagy szerintem elkerulhetetlen hogy ne “vidd” magaddal.
Meg a barataim is ismerik a szuleimet, akkor a szerelmem miert ne ismerne? Hosszu tavon kivitelezhetetlen hogy ne talalkozzanak. Melyiket szegyenled es ki elott? Vagy mi a felelem targya?
Igen, be szokták. Szerintem is egy természetes, egészéges és komoly kapcsolat része, hogy idővel megismered a szülőket, a családot, rokonságot. Nem most azonnal kell, de idővel mindenképp.
29n
Gondolom ezt a párod is tudja, nem? Vagy titkolod előtte?
Ha meg tudja, és elfogadta, akkor meg mit parázol?
Ha komolyan gondoljátok, akkor nem titkolod, hogy milyenek a körülmènyek, ő pedig elfogadja.
A szüleid először bemutathatod semleges helyen, pl. beültök egy kàvézóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!