Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a figyelmes segitőkész férfiak akik felsegítik a kabátodat, átadják a helyet a buszon, kinyítja az ajtót elötted?
Pl itt :)
Na az ajtót csak akkor nyitom ki , ha megyünk valahova, mert ugye oda a pasinak kell belépni először,és az ajtóba megvárni a lányt (aztán lehet, hogy amúgy is kis szoktam nyitni, ha itthon vagyunk, de nem emléxem így konkrétan)
A kabát feladásnál akkor szoktam segíteni, ha pl valami passzosabb darab. De azért ez valamilyen szinten egy ítélet is a lányról. Vagy nem tudom, lehet hogy csak nekem van ilyen hülye sztereotípiám. VIszont a széket mindig kihúzom neki, és ha már rajta csücsül, akkor beteszem (lánnyal együtt) az asztalhoz :)
De szerintem a figyelmesség nem csak az általad említett dolgokban nyilvánul meg. Hanem abban is, hogy megkérdezem, hogy szomjas-e, kényelmesen ül-e stb. Ez utóbbiak nem olyan látványos dolgok, de szerintem jól tudnak esni.
A buszon meg alap, hogy nem foglalom el az egyetlen helyet, amikor barátnővel vagyok. (amúgy is át szoktam adni a helyemet az időseknek, kisgyerekeknek, kismamáknak, és néha még 1-1 aranyos, de fáradt arcú lánynak is. Mellesleg nincs barátnőm...
Na kedves utolsó...
... az én volt barátnőm megérdemelte!
F21
:D
mert nem fogom pazarolni az időmet a mai nőkre...
múltkor is egy plázacicát odacsípett a villamos, de nem léptem oda segíteni szétfeszíteni az ajtót. úgy is lenéz engem, akkor meg minek járna neki segítség?
Valahol ott, ahová a manapság egyre jobban szaporodó pénzsóvár, beképzelt, buta libák zavarták őket.
(nekik nincs igényük ilyenekre és amire nincs kereslet, hamar eltűnik...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!