Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szerint nem hagyom magam nőnek lenni?! (folyt. )
Most csak az udvarlási szakaszt nézzük!
A flörtöt egyenesen röhejesnek tartom, nem tudom komolyan venni, így aki ezzel próbálkozik irányomban, azt sem. Bókok sem az én világom, egy-egy elmegy, de ezek nekem inkább csak amolyan "tegyük a szépet, hátha ettől majd elolvad" című fejezet. Továbbá laza stílusom van ha pasikról van szó, barátnőm szerint ezzel csak elüldözöm őket.
Ez tényleg így van.
Ha a külsőd dícséri az valós, de a magasztalós duma tényleg csak azért kell, mert a lányok legnagyobb része ezt várja.
Azért csinos lehetsz, nevethetsz a viccein, rebegtetheted a pilláid, stb.
Ha közel engeded magadhoz, akkor megtudhat rólad olyan dolgokat, amire lehet őszinte bókokat építeni.
Vagy csak figyelj arra, hogy viselkedik veled, figyel-e rád, próbál-e mosolyt csalni az arcodra.
Ezek ezerszer őszintébb dolgok, mint a szavak.
Arra viszont figyelj, hogy egy pasi nem még egy havert akar, hanem egy nőt, aki nőként viselkedik és úgy is néz ki.
Kedves Kérdező! Ja tudom nem is vagy az...honnan tudhatnám én azt. :)
Komolyan pasiként nagyon nehéz kezdeményezni.Élő ismerkedésnél a külsődet és a stílusodat látjuk meg. Az első 5 mondat a nagyon nehéz!Igazad van széria szöveg amit előtted x lány hallott már. Kb annyi után már lehet egyedi a kommunikáció.
Neten egyszerűbb. A lány megad kedveléseket,hobbikat,leírást ad magáról.
Azokra lehet reagálni,felépíteni egy jó kezdeményező szöveget.
Írtad,egyszerűbb mint gondolnánk...Elárulod a titkot?
#4 Kinek hogy. Számomra épp “csinos vagy” stb. bókok hangzanak gagyinak, a többi is nem föltétlenül őszinte, tehát rossz példák.
Inkább helyzet függő, hogy mi őszinte, milyen helyzetben.
Pl. Volt olyan pasi, aki nagyon egyedi bókokkal állt elő nekem, amúgy “költő” volt tehát nem valami sablonos szövegeket formált, volt fantáziája. Mégsem éreztem őszintének a mondandóit.
Egy sablonos bókot is őszintébbnek érezhetek ahhoz képest, pl. “szép a szemed” igaz rám, sokan mondják, nem csak férfiak.
Az üres bókokat én sem szerettem soha, néha úgy éreztem, ez a férfiaknak volt fontosabb.
A szerelem mindig előzetes ismertségből talált meg, igazából udvarlási szakasz nélkül. Nekem tetszik, ha egy haveri viszonyból alakul ki vonzalom, sokkal többet megtudok az illetőről, mintha "tétje" lenne az ismerkedésnek.
Szóval magamból kiindulva, ha te valamiért elüldözöd a férfiakat, annak biztos nem ez az oka, vagy legalábbis önmagában nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!