Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik módszer lenne a legalkalmasabb?
Sziasztok!
19 éves fiú vagyok. Kövér, de aktív sportoló (futás). Ott ahol szoktam futni, a múltkor volt lent 1 csaj és amikor ráköszöntem (mikor jött, és mikor ment) mosolyogva köszönt vissza. Nem vagyok behúzódó, szeretek ismerkedni, emberekkel beszélgetni. Arra gondoltam, hogy megkérdezem eljönne-e velem sétálni egyet. De nem tudom, hogy mikor legközelebb találkozunk a futópályán akkor megkérdezzem tőle szemtől szemben, vagy inkább vegyem fel msn-re picit dumálgassak vele majd úgy kérdezzem meg? Mit javasolnátok? Még nem volt barátnőm.
Lányként mondom, hogy inkább vedd fel elöszőr MSNre, no ronts ajtóstul a házba.
Bár minden lány másmilyen, de a legtöbben jobjban szeretik, ha elöszőr nem támadja le őket a fiú, hanem ismerkedés MSN, ahol sokkal kötetlenebb a hangulat..;)
hát szerintem egy séta nem letámadás. ha meg nem akar elmenni veled akkor azt ugyis elmondja. szerintem nyugodtan hívd el. lehethogy a csaj nemis a te eseted. de ha mégis szerintem csak akkor vedd fel msnre.
17/L
22:58-asnak: milyen világot élünk, ugyanmár, hogy az MSN az udvarlás aktív része??? Ne legyél már nevetséges!
A séta az jó ötletnek tűnik nekem. De amúgy ha rendszeresen futsz, akkor miért vagy kövér?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!