Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Mi miatt ábrándultatok már ki valakiből? 19/L
Neten megismert pasasról kiderült, hogy 172 cm helyett a szemöldökömig ér úgy, hogy vagyok 163 centis. Na meg azért nem mosolygott a képein, mert halál kuszák a fogai-erre allergiás vagyok, mert nekem is eredetileg ilyen, de megcsináltattam-, na meg a randin szidta az összes női ismerősét.
Kiderült, hogy semerre nem akar elmenni fél éven belül, még belföldön se, se egy kiállításra, se moziba, semerre.
Rájöttem, hogy kapcsolatfüggő, csak pótlék voltam neki. Emellett csak úgy, minden próbálkozás után kibukott az egyetemről, mert egy alapozó tárgya nem sikerült. Arról nem is beszélve, hogy annyit nem tudott nekem mondani, hogy egy adott helyre nem akar velem jönni külföldre, csak az utolsó pillanatban kérdezte meg, hogy jól tudja-e.
Rájöttem, hogy hisztérika, mindenen összekaptunk.
Volt, aki a saját ízlésére akart formálni öltözködés, frizura, smink terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!