Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen embernek lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen embernek lesz valaha is valakije?

Figyelt kérdés

Viszonylag fiatal vagyok ehhez a topichoz de technikailag felnőtt vagyok, de nem ezért írok ide hanem mert én komoly emberekhez szeretném eljuttatni az írásom és a történetemet, kitettem egy hasonlót a tini topicba és hát közel sem értelmes válaszok érkeztek vagy olyanok amikre számítottam, ezért szerencsét próbálok itt.

Még soha nem volt barátnőm, ami azért ennyi idősen már azért zavarja az embert, "hogy miért?" Én fiúiskolába járok itt nincs lehetőség ismerkedni, egyébként meg nem is járok így el bulizni meg nem is vagyok az a típus. Tehát lehet ez az egyik oka annak, hogy nincs kapcsolatom az ellenkező neműekkel. Őszintén, én magamat komolynak tartom, aki nem csak ilyen egy éjszakás kalandokat keresek hanem komoly lányokat, amikből meg alapból kevés van. Ilyen korban mindenki kiélni akarja magát bulizni és nem tudnak megmaradni senki mellett (legalábbis osztálytársaimnál ezt látom, bár ők bulikban ismerkedtek, és ezért sem szeretnék ott, mert ott kevés a komoly ember, komoly tervekkel) De akkor hol? A magamfajták nem nagyon járnak sehova.. Van pár barátom a suliban azzal nincs gond, de olyan igazi "legjobb barát" akivel bármiről beszélgethetek, akivel komoly témákat feszegethetek, vagy csak úgy lehetne lógni, kimozdulni nincs. Ezért is eszméltem rá, hogy valamit csinálni kéne és egy párt kell találnom magam mellé, aki hasonlóan érez és ilyesmi igényei vannak.

Az ismerkedésben még eléggé megnehezíti a dolgomat a magasságom, nem vagyok valami magas 162 cm. Igaziból ez is egy kizáró ok, mivel nem akarok feltűnőén magasabb lány, mert kényelmetlen érzés mikor egy nő magasabb nálam, ezt nem tudom elmagyarázni..

Igaziból mikor suliba járok nagyjából 1 órát utazok itt Budapesten és nyilván mindig nyitott vagyok és keresem a szemkontaktust, nézem ki bámul vagy adna-e jelet de semmi, így meg nem akarok oda menni, hogy levegőnek néz és érdeklődést nem mutat. Így félnék és soha nem mennék oda, ha adna jelet akkor természetesen de ilyen még egyszer se volt.

Most valószínű sokatokban felmerül a kérdés, hogy csak ennyi? Alacsony és nem nagyon jár el bulizni, teljesen normális meg minden, legyél magabiztos menjél oda próbálkozz lesz valami. De ez nem így megy és ilyen sablon dumákat ne is írjatok, hogy "menj ki az utcára" vagy "ne itt sajnáltasd magad" mert hasonlókat kaptam meg az előző kérdéskiírásomnál.

Kicsit írhatok magamról pár tulajdonságot mert lehet abban majd ti meglátjátok mi is a hiba velem. Szóval, az osztálytársaim azt mondják kedves és vicces vagyok én magamról azt gondolom, hogy érdeklődő, vidám és nyugodt,türelmes (nem vagyok se az az aggódó típus és nem is lehet nagyon kihozni a sodromból), figyelmes és hűséges(tudom milyen nehéz egy ember bizalmát "elnyerni" ezért meg is becsülöm ha valaki ezt megteszi és sose árulom el bántom meg). Írok pár negatívat vagyis ami számomra negatív: Csendes vagyok, alapjáraton nem nagyon beszélek csak ha kérdeznek, lusta vagyok legtöbbször, visszahúzódó, embereknek nehezen nyílok meg és engedem be az életembe.

Nos, akkor így összegezve, mi a baj velem? Miért nem sikerül nekem találnom egy hozzám hasonlóan értelmes,intelligens lányt aki nem bulizik és szeret beszélgetni? (és nem csak az egyszavas válaszok mennek meg az érdektelenség)

Bocsánat, hogy kicsit hosszabb lett, én álltalában ilyeneket írok mert van véleményem (mai világban ez is ritka) és kitudom fejteni magamat egy hosszabb formában is. Sokan nem szeretnek emiatt és végig se olvassák a leveleimet és csak annyit válaszolnak "Aha na az jó" tehát igen sok az érdektelen ember és nem mindenki szeret érdemben kommunikálni. Mindenesetre köszönöm szépen mindenkinek aki végigolvasta! :) További szép napot nektek! :)

18/F

2018. aug. 2. 12:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mizu kérdező? Sikerült végül találni valakit?
márc. 2. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!