Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi zajlik az emberekben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi zajlik az emberekben amikor egyik napról a másikra eltűnnek?

Figyelt kérdés

2018. aug. 2. 11:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy hiába próbálkozta(tok)k nem sikerült és vége.
2018. aug. 2. 12:23
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
H arra se veszi a faradtsagot h bmit megmagyarazzon. Magyaran vastagon tesz rad.
2018. aug. 2. 12:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Velem olyan volt párszor, hogy a pasik szó nélkül eltűntek, majd tök váratlanul újra írtak. Én meg elég kíváncsi természetű vagyok , és simán rákérdeztem, hogy ugyan miért tűntek el (úgy voltam vele, hogy ezek után nem akarok semmit tőlük, szóval már úgyis mindegy :D). A két legtipikusabb eset:

1. Talált helyettem jobbat (de az aztán mégsem jött össze)

2. bepróbálkozott az exénél, aztán nem lett belőle semmi.

2018. aug. 2. 13:05
 4/10 anonim ***** válasza:

Fájdalom, és kín. Ha hosszú kapcsolat végéről van szó.

Nem minden fájdalom tartozik más emberre, még ha X ezer évet is töltesz el vele együtt.

2018. aug. 2. 13:06
 5/10 A felhasználó ***** válasza:
Thanos csettintésének áldozatai lettek.
2018. aug. 2. 14:37
 6/10 anonim ***** válasza:
82%

Mert nincs bennük elég gerinc, hogy a szemedbe mondják, hogy bocs, visszamentem az exemhez, vagy találtam jobbat. Vagy bármi más amit be kéne vallani. Vagy simán csak kettős életet élt.

Elég gerinctelen dolog, és mellesleg beteges.

Önmagát minősíti.

Igen, remélem olvasod ezt Nóri.

2018. aug. 2. 15:08
 7/10 anonim ***** válasza:
47%

Gondolom netes ismerkedésről van szó.

Leírom, hogy én miért léptem le az esetek nagyrészében szó nélkül. Egyszerűen nem volt kedvem az anyázós/fenyegetőzős/öngyilkosos/könyörgős lelki terror üzenetek tömkelegéhez. Az elején próbáltam normálisan lelépni, elmondtam, hogy találtam jobbat, vagy nincs bennünk semmi közös, passzív a beszélgetések során, van egy vagy több ellenszenves tulajdonsága. Erre az esetek 80-90%-ában megkaptam, hogy egy szemétláda vagyok, megöli magát, engem öl meg, küldözgette a falcolós képeket, felkereste az ismerőseimet és mindenfélét összehazudozott. És mielőtt bárki azt hinné, ezek nem tinik voltak, hanem 16-24 éves "nők" vegyesen.

Miután csak szó nélkül leléptem, az ilyen esetek megfogyatkoztak, már csak elenyésző százalékban kaptam a fenyegetőzős üzeneteket.

Szóval a szó nélkül lelépést köszönd az agyhalott idiótáknak, akik nem képesek felfogni, hogy mit jelent, hogy nem érdekli már a másikat.

2018. aug. 2. 16:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, nen kellesz neki, sajnos én is csináltam ezt.
2018. aug. 2. 17:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Gerinctelenség, magyarokra jellemző egyre inkább, ami szomorú, talán még a németek sem ennyire elcseszettek.
2018. aug. 3. 07:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

-Gyávák (és nem akarnak azzal szembenézni, hogy a másik fél hogyan kezelné a helyzetet-konfliktus elkerülés céljából.)

-Lesza**ák a másik embert, (nem érdekli őket hogyan fogadná a kapcsolat megszakítását, inkább szó nélkül lelépnek )

-eleve csak szórakozás céljából írogatott,( nincs benne empátia, egyszerűen lelép mert semmit nem jelentett neki a beszélgetés )

-zaklatja őt a beszélgetőpartner,( ezért ily módon vet véget a csetelésnek. )

2018. aug. 3. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!