Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarja mindenki rám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja mindenki rám erőltetni a tartós kapcsolatokat?

Figyelt kérdés

Mindenki úgy csinál, mintha kötelező lenne nőként az első kapcsolatban halálomig benne maradni.

Volt pár több éves kapcsolatom, és elég is volt. A menetrend az, hogy a férfi eleinte udvarol, mindent megad a szexben, figyelmes, eljárunk szórakozni. Pár hónap után ülünk a tévé előtt, kardinális kérdés, hogy mit főztem, és ha este nincs kedvem csettintésre szétdobni a lábam, akkor hiszti van. Egyre rosszabb a szex, a végén csak ünnepnapokon kapok orált, de én kapjam be, ha előrántja.

Beleuntam.

Az viszont nagyon is bevált, hogy pár havonta lecserélem a pasimat.

Az éppen aktuális megad mindent, odateszi magát az ágyban, van udvarlás, bókok, ajándékok. Amint kezdi úgy érezni, hogy fix punci vagyok, és kezd laposodni a dolog, vagy átmegy rutinba a szex, akkor szépen elköszönök tőle.

De mindenki úgy viselkedik velem, mintha az lenne az egyetlen életcélja egy nőnek, hogy megunt, elhanyagolt feleség legyen.

Lassan belépek a negyedik x-be, és egyre erősebben szekálnak, hogy ideje lenne komoly kapcsolatot keresnem. Nem értik meg, hogy egyáltalán nem áll szàndékomban. Sokszor hónapokig nem keresek kapcsolatot se, csak ha épp férfi társaságra vágyok.

Gyerekem nincs, és ki tudom jelenteni, hogy már nem is lesz, más értelmét pedig látom, hogy tartósan lekösse magát egy nő.

A jó szex fontos, de az mindig csak egy kapcsolat elején van, amíg tart a férfi részéről a rózsaszín köd. Miért dobjam fel mindezt?

2018. aug. 2. 10:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Tényleg ismerek embereket, akik így élnek, mint te és boldogok. Ámen, engem nem zavar. De aki ide erről kérdést ír ki és mindenkit győzköd róla, hogy az miért jó neki az általában magát győzködi, és még ő sem hiszi el, hogy tényleg boldog.

Azt csinálsz, amit akarsz, nem engem vagy másokat kell meggyőznöd róla, hogy jó ez így, hanem magadat.

2018. aug. 3. 12:40
 22/23 anonim ***** válasza:

Pontosan, bárki tud ilyen életmódot folytatni- ha akar. Bántani meg mi értelme lenne? Ő dolga, engem ugyan nem zavar. Idegeneknek bizonygatni meg már eleve erősen komoenzálás szagú..

20#-ra reagálva meg:

Egyébként el lehet ám válni.. Sebki nem kötelez senkit, hogy életed végéig most ott kell maradnod valaki mellett. 15 év után is külön lehet válni, normálisan és nem megkeseredetten, ha már totál kifulladt a kapcsolat és nem szolgálja kellően az igényeket. Ennyi.

ÉS azért van különbség a "halálomig kell leélnem az életem társasmagyányban" meg a "csak a puncim teszem a kapcsolatba mert mást nemtudok/nem akarok, mert egy kapcsolatban hosszú távon előjönnek olyan dolgok, amiért dolgozni is kéne, az meg nekem nem fekszik"...

Szóval mint mindenben, itt is az aranyközéputat támogatom- de persze megértm, ha más más utat választ, most sme iagzán érdekel, ki hogy éli a saját életét, de a 2 véglet sem elégítene ki engem személy szerint. - Mást lehet, ettől függetlenül.

2018. aug. 3. 15:05
 23/23 anonim ***** válasza:
Én is elváltam. Csak az ember küzd azért akit szeret, ameddig bír. Innen a társas magány. Aztán vagy feladja, vagy nem.
2018. aug. 3. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!