Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek bejönnek azok a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek bejönnek azok a lányok akiken van mit fogni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nem 120 kg. Hanem mondjuk, akik cicis, van popsija, a csípőjén is van egy kis fogni való stb. Persze egészséges körülmények között. :D

2018. aug. 1. 22:10
1 2 3
 11/28 Gymnospermatophyta ***** válasza:
64%
Ha olyan alakra gondolsz, amire én, akkor nyugodtan mondhatom: csak az ilyen lányok jönnek be. :)
2018. aug. 1. 22:39
 12/28 anonim ***** válasza:
34%

Én így képzelem amit a kérdező ír:

[link]

[link]

2018. aug. 1. 22:39
 13/28 anonim ***** válasza:
51%

Az arányosan telt lányok azok, akik után mindenki vágyakozik igazán, csak a pillanatnyi divat nem teszi lehetővé, hogy nyíltan vállalhassák is ezt. De többnyire ők azok, akik után megfordulnak legelőször. Leginkább azért, mert az átlag többnyire egyforma lány, akik között nincs igazán különbség. Utánuk megszokásból fordulsz meg, nem azért, mert bármit is megmozgatott benned. Persze alapvetően senki sem egyforma, de most nem ebből indulunk ki, hanem a kategóriákból. És egyébként 120 kg sem sok, hacsak nem vagy egy 47 kilós egyetemista kis ...gyerek. Arányosan elosztva meg nem mondanád, mit mutat a mérleg, viszont érzésre teljesen más, mint ha csak egy 5 kilóval könnyebb csajjal lennél, mint a korábban említett 47 kilós "férfi".

A szerelem természetesen vak. Én szeretem a teltebb lányokat, de napok, talán hetek óta csak egy olyan lányra tudok gondolni, aki talán 50 kg sincs. E mellé legalább magas. Viszont olyan szemei vannak, amik a lelkem legmélyét tépázzák...Szóval gondolom az alkati ideál kérdés gyakorlatilag egy felesleges téma. Ha csak dugni akarsz, elsődleges. Ha ennél többet, akkor másodlagos. Ha csak jön, akkor lényegtelen.

2018. aug. 1. 23:44
 14/28 anonim ***** válasza:
66%
Én inkább a teltebb lányokat kedvelem és most nem a sokak által favorizált ideálra gondolok vagy arra, hogy nagy a melle a lánynak... A széles csípő számomra kifejezetten vonzó. A pocakot is szeretem, engem nem zavar az ilyesmi. Természetesen van egy határ de néha 1-2 extrémebb esetre is tudom azt mondani, hogy igen, nekem ez bejön. Lehet rámülne és meghalnék de bejön :D ez van, ezzel nem tud az ember mit csinálni.. nem én döntöm el, hogy akkor most nekem mi fog tetszeni egy nőn :D
2018. aug. 1. 23:50
 15/28 anonim ***** válasza:
51%

"120 kiló sem sok" na ez azért elég erőteljes csúsztatás. Pont úgy nézne ez ki, mintha szétkennél egy ca 80 kilós emberen 40 kiló maltert. Az arányosan oszlik el dologra már csak azért sem érdemes alapozni, mert az "genetika" gyakran halljuk ezzel takarózni azokat, akik nem elég vékonyak vagy nem elég izmosak.

Nem kell sajtreszelő kockahas egy nőre, de azért 25% fölötti testzsír sem.

32/f

2018. aug. 2. 02:43
 16/28 anonim ***** válasza:
51%
jo az.
2018. aug. 2. 04:14
 17/28 anonim ***** válasza:
39%
15# Mert az emberek zsírral játszanak? Kösz nem.
2018. aug. 2. 06:45
 18/28 anonim ***** válasza:
42%
Nekem az ilyen lányok NEM jönnek be. Csak a vékony, sportos testű, kis mellű lányok tetszenek...
2018. aug. 2. 07:28
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

Ez az ideálom, de amiket linkeltek eddig, az nem ez. Az 5-ös kifejezetten kövér, a 12-es csont és bőr.

Én ilyenre gondolok: [link]

2018. aug. 2. 07:43
 20/28 anonim ***** válasza:

120 kg nem sok? Egy 190 magas emberen esetleg jó szívvel elnézhető.

De egy 165 magas lányon? :D

Nekem nem jön be, de a vékonyak sem. A sportos lányokra bukom, akiken van egy kis husi, de szépen izmosak ahol kell.

2018. aug. 2. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!