Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bejönnek az extra magas srácok?
Gondolok itt az olyan fiúkra, akik például a metrón mindenki feje fölött elnéznek, akik miatt nem látsz semmit a koncertből vagy fél mérföldről is észreveszed.
Bőven 2 méter fölött vagyok és tudom, hogy a magas srácok bejönnek a lányoknak, de párszor megkaptam, hogy ez már túlzás, ti is így gondoljátok?
Nekem semmiképp, mert pici vagyok (158)
A legmagasabb párom 192 cm volt, és az is problémát okozott (na nem minden helyzetben:))
Ezt a magasság mániás csak az extra alacsony srácok terjesztik.
185 vagyok, kb a nők 90%-nak ez ideális méret. Minden alacsony ismerősöm szerint a nők könyörögnek értem, csak azért, mert ekkora vagyok, és ha ő is ilyen lenne, akkor minden ujjára 3 nő jutna (ahogy szerinte nekem is).
A valóság?
Egyedül vagyok, nem bomlanak utánam a nők, a testmagassagom pedig nem valódi előny, inkább csak egy olyan tényező, ami miatt nem zárnak ki rögtön.
Fogd fel így, az 1000 tulajdonságodból ez egy olyan tényező, amit elfogadnak a nők, koncentrálj a maradék 999-re mert önmagában a magasság nem “csajozik” (sőt volt 150 centis barátnőm, ő már engem is túl magasnak tartott, pedig én nem nézek el a metrón mindenki felett)
Magas srácként kérdezem, mi az extramagas?
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!