Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik a jellemzőbb a férfiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jellemzőbb a férfiú büszkesség vagy a női hipergámia?

Figyelt kérdés

Azt értem férfiúi büszkesség alatt, hogy egy nő ne legyen okosabb nála, ne keressen ugyanannyit vagy többet és kevésbé tanultabb legyen.

A hipergámia alatt meg azt értem, hogy azt a férfit fogja választani, aki nagyobb jövedelemmel rendelezik, magasabb társadalmi státuszú, okosabb nála és jobb végzettsége van.

Mindkettő elég nevetséges, sajnos vannak ilyen emberek. Viszont, hogy látjátok melyik a jellemzőbb a kettő közül?

2018. aug. 1. 16:41
 1/3 anonim ***** válasza:
85%
Ugyanarról a jelenségről beszélsz tehát, csak más nemi megközelítésből. Ezek a személyek valószínűleg párra találnak egymásban. És hogy ki van nehezebb helyzetben? Nyilván az, aki felfelé keres, mert lejjebb az mindig van. Szóval csak annyi biztos, hogy az utóbbak között több az egyedülálló - és egyszerű logikából kiindulva, sokan feladják, levetkőzik azt, ami a boldogságuk útjában áll, így én az első lehetőségre tippelnék.
2018. aug. 1. 16:57
 2/3 anonim ***** válasza:

A második jellemzőbb.

De ez ugye abból adódik, hogy egy férfi az esetek többségében még mindig könnyebben érvényesül.

Ettől függetlenül egyetértek veled, én is nevetségesnek tartom, hogy sokan képtelenek kilépni a mókuskerékből és a kapzsiságuk oltárán feláldozzák az életüket.

2018. aug. 1. 17:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Gyakrabban találkozok ilyen törékeny egójú férfival, mint nővel, aki pénzre megy.

Ez a jelenség férfiaknál minden rétegben jelen van, nőknél pedig inkább butábbakra jellemző.

2018. aug. 1. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!